«Έκανα τον Άμλετ με τη νεκροκεφαλή της μητέρας μου» - "Πάγωσαν" Σεργουλόπουλος και Μελιτά στον αέρα του Πρωΐαν σε Είδον

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του καλεσμένου τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έκανα τον Άμλετ με τη νεκροκεφαλή της μητέρας μου» -

Η Τζένη Μελιτά και ο Φώτης Σεργουλόπουλος "πάγωσαν" στον αέρα της εκπομπής Πρωΐαν σε Είδον, που παίζει στην ΕΡΤ, με την εξομολόγηση που έκανε ο καλεσμένος τους, σήμερα Τρίτη 16/1. Έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη για την μητέρα του, η οποία εδώ και 18 χρόνια έχει φύγει από την ζωή.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Αποστόλου, ο οποίος για πρώτη φορά αποκάλυψε πως με τα ίδια του τα χέρια έβγαλε τα κόκαλα της από τον τάφο της, ενώ με την νεκροκεφαλή της έπαιξε τον Άμλετ.

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Πανόπουλου στο Πρωΐαν σε Είδον

«Λίγο πριν "φύγει" - πήγε από "τρελές αγελάδες", ένας άνθρωπος φυτοφάγος ήταν να γίνει κι αυτό, από τα μοιραία που λέμε - φτάσαμε στα Χανιά και της λέω "θέλω να ξεκαθαρίσουμε κάτι μεταξύ μας". Της λέω "επειδή θα πεθάνεις". Ήταν πολύ κουλ, είχαμε τρομερή σχέση... μου λέει "από τι θα πάω;", της λέω "από το μυαλό σου" και όντως πήγε από εκεί. Έκανε ο ένας ερωτική εξομολόγηση στον άλλο, ήθελα πιο πολύ να μου πει τα κακά που έχω κάνει… δεν βρήκε η έρμη.

Μου είπε όμως αυτή την κουβέντα που με καθόρισε από ‘κει κι έπειτα. Μου λέει "ξέρω ότι θα πονέσεις, μάνα σου είμαι, αλλά μαζί με εμένα τελειώνει και ο τελευταίος άνθρωπος που σε ενδιαφέρει η γνώμη του". Μόνο αυτηνής η γνώμη με ένοιαζε, σχεδόν ούτε η γνώμη των παιδιών μου δεν με ενδιαφέρει. Εκείνη με ξέρει μέσα και έξω. Ακόμα στον ενικό της μιλάω. Έχει φύγει 18 χρόνια

Τρία χρόνια μετά τον θάνατό της, πήγαμε με τον τεχνίτη για την εκταφή, ανοίγει την τρύπα και του λέω "πόσα οστά έχουμε;" Μου λέει "260". Του λέω "φύγε" Του δίνω ένα 100άρικο, βουτάω μέσα και τα έβγαζα ένα ένα τα κόκκαλα. Έκανα και τον Άμλετ με τη νεκροκεφαλή της.

Τα μύρωσα, τα έβαλα σε ένα κουτί και τα κατέβασα στην Αγία Φωτεινή, που είναι η γειτονιά της, να νιώθει ότι είναι σπίτι της. Έπρεπε να κλείσει ο κύκλος», αποκάλυψε ο Δημήτρης Αποστόλου.

Νωρίτερα ο Φώτης Σεργουλόπουλος έκανε μια αποκάλυψη για τον 10χρονο γιο του - δείτε εδώ τι είπε.