Μαρία Ηλιάκη: Απάντησε στις φήμες εγκυμοσύνης δείχνοντας την κοιλίτσα της - Η δημόσια ερώτηση της Σκορδά στο Fay's Time

«Τι ήταν αυτό;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαρία Ηλιάκη: Απάντησε στις φήμες εγκυμοσύνης δείχνοντας την κοιλίτσα της - Η δημόσια ερώτηση της Σκορδά στο Fay's Time

Την Τρίτη 16/1 ο σύζυγος της Μαρίας Ηλιάκη, Στέλιος Μανουσάκης ήταν καλεσμένος στο Fay's Time με τον γυναικολόγο να μιλάει τόσο για το επάγγελμά του, όσο και για τη ζωή του στην Ελλάδα με την παρουσιάστρια και την κόρη τους, Κατερίνα.

Στο πλατό είχε παρευρεθεί και η Μαρία Ηλιάκη θέλοντας να δει το σύζυγό της αλλά και την αγαπημένη της Φαίη Σκορδά. Στο τέλος της συνέντευξης μάλιστα η Ηλιάκη πήρε ένα μικρόφωνο και μπήκε σύντομα στο πλατό.

Τότε ήταν μάλιστα η στιγμή, που η Σκορδά τη ρώτησε δημόσια αν είναι έγκυος - με αφορμή μια φωτογραφία, που δημοσίευσε στο instagram (δείτε εδώ). Η Μαρία Ηλιάκη απάντησε ανοιχτά και μάλιστα δε δίστασε να δείξει την κοιλίτσα της.

Η απάντηση της Μαρίας Ηλιάκη στις φήμες εγκυμοσύνης

«Ποιος μου έστελνε μηνύματα είναι έγκυος η Ηλιάκη; Eίναι έγκυος η Ηλιάκη. Τι ήταν αυτό;», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Όχι, έκανα ένα γύρισμα για ρούχα εγκυμοσύνης γιατί μου το ζητάγανε, έβαλα και εγώ μια κοιλιά», απάντησε η Μαρία Ηλιάκη.

Η έντονη ενόχληση της Ηλιάκη με σχόλια την περίοδο της κύησης της

«Όταν έμεινα έγκυος, άκουγα από το πολύ απλό "α, εσύ έμεινες εύκολα έγκυος γιατί έχεις μικρό άντρα" μέχρι του τύπου "άντε, τώρα που προλαβαίνεις να κάνεις και το δεύτερο". Με ενόχλησαν κάποιες φορές αυτά τα σχόλια, ειδικά όταν οι ορμόνες μου ήταν στο πικ. Και τώρα με ενοχλούν κάποιες φορές όταν τα ακούω. Με ενοχλούν όταν τα ακούω και για άλλες γυναίκες», είχε πει τον Σεπτέμβριο η Μαρία Ηλιάκη στην εκπομπή Μαμά-δες.