Κατερίνα Καινούργιου: «Υπήρχε μία διαφορά! Εγώ δεν μπήκα...» - Η δήλωση για τα πρώτα βήματα της Ιωάννας Μαλέσκου στην τηλεόραση

«Και τι έκανε στην Κρήτη, ρε παιδιά; Μαγαζί με ρούχα είχε;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, προβλήθηκαν οι δηλώσεις που παραχώρησε η Ελίνα Παπίλα, σχετικά με την τηλεοπτική της αποχή και την πιθανή επιστροφή της. Μόλις το απόσπασμα ολοκληρώθηκε, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει κάποια σχόλια.

Ανέφερε, λοιπόν, πως πολλές φορές όταν ένας παρουσιαστής κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση του κάνει καλό και πως το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση της Ιωάννας Μαλέσκου. Έτσι ξεκίνησε μία νέα συζήτηση, με την πρώτη να ξεκαθαρίζει ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε εκείνη και τη νέα μανούλα.

Η δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Πολύ καλά τη βλέπω. Να πω ότι σε κάποιους ανθρώπους η αποχή για λίγο από την τηλεόραση τους κάνει καλό. Το ίδιο έχω πει και για τη Μαλέσκου που έχει λίγο λείψει. Μετά επανέρχονται σούπερ. Μπορεί να "χτυπήθηκαν" αρκετά και όλο αυτό να φάνηκε. Μήπως να λείψω κι εγώ και μετά να επιστρέψω καλύτερα; Ηρεμείς, βλέπεις και τι λάθη έκανες. Σταματώ από αύριο και θα ξανάρθω τον Σεπτέμβριο», ξεκίνησε να λέει η Κατερίνα Καινούργιου και πρόσθεσε:

«Εγώ δεν την ξέρω την Ιωάννα, μιλάμε από τα social. Τη βλέπω πολύ καλά, πολύ ήρεμη και είναι ένα πρόσωπο που θα το ήθελα να επιστρέψει» (δείτε εδώ τις συζητήσεις που έχει κάνει και που μπορεί να επιστρέψει).

Τότε, ο Χάρης Γιακουμάτος που ήταν καλεσμένος και είχε συνεργαστεί με την Ιωάννα Μαλέσκου, πήγε να πει: «Όταν μπαίνεις στη τηλεόραση ξαφνικά - το βλέπεις κι εσύ από τις αρχές σου - είναι τόσα πολλά που...», με την παρουσιάστρια να τον διακόπτει και να εξηγεί:

«Εγώ δεν μπήκα ξαφνικά, υπήρχε μία διαφορά. Εγώ άρχισα από ρεπόρτερ, οπότε δεν μπήκα τόσο ξαφνικά. Μου ήρθε όλο σιγά σιγά. Η Ιωάννα ήρθε από την Κρήτη στην Αθήνα σε έναν πολύ μεγάλο σταθμό. Έγινε παρουσιάστρια με τη μία».

Δείτε επίσης: «Διακοσμητική είμαι; Τι χαλάρωσε, ρε Θέμη;» - Πυρ και μανία η Καινούργιου στον αέρα του "Super Κατερίνα"

Τότε παρενέβη και ο Γρηγόρης Γκουντάρας και επισήμανε: «Και τι έκανε στην Κρήτη, ρε παιδιά; Μαγαζί με ρούχα είχε; Τηλεόραση έκανε. Ο ΣΚΑΪ δεν είχε πει ποτέ "η νέα Μενεγάκη". Αυτά τα έγραφαν τα sites. Εμφανισιακά ενδεχομένως να επηρεάστηκαν και να έγραψαν κάτι τέτοιο. Τηλεόραση έκανε και τηλεόραση ήρθε να κάνει. Ειδικά την πρώτη χρονιά στηρίχθηκε με χέρια και με πόδια από τον ΣΚΑΪ».

«Θα μπορούσε ο ΣΚΑΪ να πει όχι», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου κλείνοντας το θέμα.