Κατερίνα Στικούδη: Η νέα εμφάνιση στο πλευρό του Σερίφη - Το maxi φόρεμά της με τρύπα στην κοιλιά και πολύ βαθύ ντεκολτέ

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Στικούδη μπορεί να έχει μπει στο μήνα της, ωστόσο δε σταματάει να κάνει νέες εμφανίσεις λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Το βράδυ της Δευτέρας 15/1 μάλιστα η ίδια παρευρέθηκε σε εκδήλωση του Make A Wish Ελλάδος.

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr δεν έλειπε από το event και μάλιστα απαθανάτισε την καλλονή τραγουδίστρια - παρουσιάστρια στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Από το πλευρό της να τονίσουμε εδώ, πως εν έλειπε ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Στικούδη: «Ο γιατρός ξέρει! Έχω ετοιμάσει...» - Η κατάσταση της στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της λίγο πριν τη γέννα

Το ιδιαίτερο φόρεμα της εγκυμονούσα Κατερίνας Στικούδη

Το ρούχο, που επέλεξε να φορέσει η Κατερίνα Στικούδη έκλεψε τα βλέμματα. Δεν ήταν μόνο το κατακόκκινο maxi φόρεμα της, που έκανε εντύπωση αλλά και η τρύπα στο σημείο της πολύ φουσκωμένης της κοιλιάς.

Κατερίνα Στικούδη - Κοιλιά
Κατερίνα Στικούδη - Κόκκινο φόρεμα - τρύπα
Κατερίνα Στικούδη - Εγκυμοσύνη

Η απάντησή της στα αρνητικά σχόλια που δέχεται

«Στις αρνητικές κριτικές η Κατερίνα με εμψυχώνει όχι εγώ εκείνη. Εκείνη έχει συνηθίσει από τις αρνητικές κριτικές και μου λέει άμα δεις κάτι μην στεναχωρηθείς, γιατί μουσική κάνουμε. Γενικά δεν ιδρώνει το αυτί μας», είπε ο Βαγγέλης Σερίφης.

«Δεν έχω να απαντήσω τίποτα αλήθεια. Πρόωρη σύνταξη δεν πρόκειται να πάρω. Το ότι δε σβήνω τα σχόλια κάτι σημαίνει. Άρα δε με ενοχλεί τίποτα. Αφήνω εκεί τα σαπίλα να φαίνεται να τη βλέπουμε, πως σκεφτόμαστε τι άνθρωποι είμαστε», είπε η Κατερίνα Στικούδη πριν από λίγες ημέρες στο Ηappy Day.