Κώστας Τσουρός: Η αποστομωτική απάντηση για τις τηλεθεάσεις του ''Ακόμα δεν είδες τίποτα'' - «Θα ήμουν ηλίθιος αν πίστευα, ότι...»

«Είναι το πρώτο πράγμα που κάνω όταν ξυπνάω»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κώστας Τσουρός παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής, Πρωινό, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 16/14 με τον δημοσιογράφο - παρουσιαστή να μιλάει ανοιχτά για την εκπομπή του στο Mega, Ακόμα δεν είδες τίποτα.

Να θυμίσουμε εδώ, πως φέτος είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Κώστα Τσουρό σε ρόλο παρουσίασης. Έτσι λοιπόν, ο ίδιος εξομολογήθηκε πως σκοπός του είναι να ανταποκριθεί όσο καλύτερο στο ρόλο του και στη συνέχεια να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης.

Σε κάθε περίπτωση, ο Κώστας Τσουρός παρακολουθεί τα νούμερα σε καθημερινό επίπεδο (δείτε εδώ τις δηλώσεις του μετά την αλλαγή πλατό στην εκπομπή του).

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσουρού για την εκπομπή του στο Mega

«Υπάρχει περισσότερη ευθύνη θα λέγαμε γιατί μέχρι πέρσι είχα την ευθύνη του εαυτού μου, ενώ φέτος έχω την ευθύνη μίας ολόκληρης ομάδας. Τα νούμερα τηλεθέασης τα κοιτάζω φυσικά, είναι το πρώτο πράγμα που κάνω όταν ξυπνάω, αλλά πιο πολύ με ενδιαφέρει να έχω ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα σε σχέση με αυτό που εγώ πιστεύω, ή ομάδα ή το κανάλι και τα νούμερα σιγά σιγά θα έρθουν.

Φέτος γενικότερα ο στόχος μου δεν ήταν να είμαι πρώτος στα νούμερα, ο στόχος μου είναι να κάνω μία καλή εκπομπή, που να αρέσει στον κόσμο και σιγά σιγά να κερδίζω όλο και περισσότερους τηλεθεατές. Θα ήμουν ηλίθιος αν πίστευα, ότι με το που βγω θα κάνω εκπομπή, θα ήμουν και πρώτος στα νούμερα, ειδικά στη ζώνη που βρισκόμαστε», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Το μέλλον του στο MEGA

«Δεν ξέρω. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για του χρόνου. Εγώ αν με ρωτάς θα ήθελα να πάρει το πράσινο φως και νομίζω», είπε ο Κώστας Τσουρός σχετικά με το αν παίρνει το πράσινο φως η εκπομπή του που παίζει τα Σαββατοκύριακα.

«Αντίστοιχα. Τα προσωπικά μου πηγαίνουν καλά όπως και τα επαγγελματικά μου», δήλωσε από την άλλη για τα προσωπικά του στην κάμερα του Happy Day.