Κώστας Τσουρός: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ το Mega, που...» - Τα πρώτα λόγια στο νέο πλατό της εκπομπής Ακόμα δεν είδε τίποτα

Ανανεωμένη επέστρεψε η ομάδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Τσουρός: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ το Mega, που...» - Τα πρώτα λόγια στο νέο πλατό της εκπομπής Ακόμα δεν είδε τίποτα

Όπως ήταν προγραμματισμένο από πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, η ομάδα της εκπομπής Ακόμα δεν είδε τίποτα, επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του MEGA σε νέο πλατό. Αυτό άλλωστε είχε υποσχεθεί στους τηλεθεατές ο Κώστας Τσουρός στην τελευταία εκπομπή για το 2023.

Σήμερα Σάββατο 6/1 λοιπόν, ο παρουσιαστής καλωσόρισε τους τηλεθεατές μέσα από το νέο πλατό της εκπομπής, έχοντας στο πλευρό του τους συνεργάτες του, και έσπασε το ρόδι για καλή τύχη,

Τα πρώτα λόγια του Τσουρού στο νέο πλατό της εκπομπής Ακόμα δεν είδε τίποτα

«Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους. Εύχομαι υγεία, αγάπη, χαρές και να κάνει τον καθένα ξεχωριστά ότι θέλετε ευτυχισμένο. Ότι τραβάει η ψυχούλα σας να το πάθετε φέτος, το 2024. Των Φώτων σήμερα, φωτισμένοι κι εμείς όπως βλέπετε εδώ, ήρθαμε σε καινούργιο πλατό. Ευχαριστούμε πάρα πολύ το κανάλι μας, το Mega, που μας έδωσε την ευκαιρία να έρθουμε εδώ και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε για εσάς», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Τι έλεγα ο Τσουρός πριν γίνουν οι αλλαγές

Ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Κουραμπιέδες από χιόνι το βράδυ της Δευτέρας 11/12 και έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν εκεί. Ο παρουσιαστής της εκπομπής είχε μιλήσει για τις αλλαγές από το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Συγκεκριμένα, όπως είχε κυκλοφορήσει η εκπομπή θα είχε ολική αλλαγή, ενώ ακούστηκαν και φήμες πως από του χρόνου θα πάρει τη θέση της Ελεονώρας Μελέτη στην πρωινή ζώνη του MEGA, αφού η παρουσιάστρια φεύγει (δείτε το λόγο και όλο το παρασκήνιο).

«Θα έχουμε αλλαγές αλλά ας μην το συζητήσουμε εκτενώς. Ότι θα έχουμε, θα έχουμε. Προσθαφαιρέσεις δεν θα χουμε, αλλαγές και μετακομίσεις θα έχουμε», είχε αναφέρει αρχικά για τις αλλαγές στην εκπομπή του από Γενάρη.

«Τι λες καλέ; Πού το διάβασες αυτό; Εσύ το έγραψες μήπως; Τώρα είμαστε στη φετινή χρονιά, τι μου λέτε για του χρόνου; Δεν ξέρω καθόλου. Το θέμα είναι να θέλει το κανάλι, να θέλω εγώ. Τώρα ξεκίνησα το Σαββατοκύριακο και νομίζω θα παραμείνω αν με ρωτάς αυτό που θέλω εγώ» είχε απαντήσει για τις φήμες πως παίρνει τη θέση της Ελεονώρας Μελέτη στο καθημερινό από του χρόνου.