Λάμπρος Φισφής: «Η Αντιγόνη για χρόνια νόμιζε, ότι είμαστε ζευγάρι με τον Δημήτρη» - Η αποκάλυψη για την ''παρεξηγημένη'' σχέση του με τον Μακαλιά

«Μετά από πολλά χρόνια συνειδητοποίησε, ότι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Κυριακή 14/1 ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Λάμπρος Φισφής ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή The Break με τους δύο ηθοποιούς - κωμικούς να μιλάνε για τις συνεργασίες τους, τη φιλία τους και ο καθένας για την οικογένειά του.

Απίστευτη ήταν η αποκάλυψη, που έκανε ο Λάμπρος Φισφής, καθώς έκανε γνωστό πως η νυν σύζυγός του Μακαλιά, Αντιγόνη Ψυχράμη για χρόνια πίστευε, πως ο σύζυγός της και ο Φισφής ήταν ζευγάρι.

Στη συνέχεια, οι δύο φίλοι δεν έμειναν μόνο σε αυτή την αποκάλυψη, που έφερε γέλια στο πλατό, καθώς ο Λάμπρος Φισφής τόνισε, πως ακόμα και σήμερα δέχονται αντίστοιχα πειράγματα για το αν η σχέση τους είναι φιλική ή ερωτική (δείτε εδώ την εξομολόγηση του Φισφή για τα παιδιά του).

Η αποκάλυψη του Λάμπρου Φισφή για τη φιλία του με τον Δημήτρη Μακαλιά

«Ισχύει πως δεν κοιμόμαστε χωριστά με την Αντιγόνη, εκτός αν φύγουμε χώρια διακοπές με τον μεγάλο γιο, υποχρεωτικά θα συμβεί αυτό» , είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Ο μεγάλος είμαι εγώ! Η Αντιγόνη για χρόνια νόμιζε ότι είμαστε ζευγάρι με τον Δημήτρη, όπως και πολύς κόσμος, αλλά και η Αντιγόνη. Μετά από πολλά χρόνια συνειδητοποίησε, ότι μάλλον δεν είμαστε ζευγάρι. Και η γυναίκα μου με την Αντιγόνη, όποτε βρίσκονται και μιλάμε εγώ με τον Δημήτρη, κάθονται και μας κοροϊδεύουν ότι είμαστε ζευγάρι», απάντησε ο Λάμπρος Φισφής.

Η εξομολόγηση της Ψυχράμη για τον γάμο με τον Μακαλιά

«Ακόμα δεν έχω βρει όνομα για την κόρη μου. Δοκιμάζω διάφορα ονόματα, αλλά δεν της ταιριάζει τίποτα, δεν ξέρω γιατί. Είναι μία κούκλα, είναι ίδια ο γιος μου, κατάξανθη με γαλάζια μάτια. Καμία σχέση με εμένα και τον Δημήτρη. Η περίοδος αυτή είναι πολύ κουραστική, αλλά και μαγική συγχρόνως. Το κοριτσάκι μου είναι 11 μηνών, είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, αλλά και ρουφηγμένη. Πιστεύω ότι σιγά –σιγά θα βρεθεί η ισορροπία μέσα μου. Ο μεγάλος μας γιος ζήλευε στην αρχή, έκανε για μία εβδομάδα ότι δεν υπήρχε το μωρό στο σπίτι. Σιγά σιγά έχει γίνει παράδειγμα αδερφού, τη λατρεύει, αλλά έχει και τις στιγμές του», ανέφερε αρχικά.

Για τον καλό της είπε: «Δεν με είχα φανταστεί ούτε μαμά, ούτε παντρεμένη, όλα προέκυψαν και γι' αυτό νομίζω πέτυχε η συνταγή. Είναι υπέροχος άνθρωπος ο Δημήτρης και είμαι πολύ τυχερή που τον έχω στη ζωή μου. Είναι βοηθητικός στα πάντα, είναι δίπλα μου στα πάντα. Στηρίζει εμένα και τα παιδιά. Πρώτα κοιτάζει εμάς και μετά τον εαυτό του. Αυτό σπανίζει. Τον ευχαριστώ που είναι στη ζωή μου. Νομίζω κι εκείνος θα έλεγε τα ίδια για εμένα.

Έχουμε φοβερή ένταση ανάμεσά μας. Είμαστε και οι δύο έντονοι ως χαρακτήρες οπότε στην καθημερινότητα τσακωνόμαστε πάρα πολύ συχνά. Το καλό είναι ότι τσακωνόμαστε, αλλά λύνεται μετά. Στην αρχή τσακωνόμουν μόνη μου, αλλά τον έβαλα στη διαδικασία να τσιτώνει κι αυτός, οπότε τώρα γίνεται πιο σωστός ο τσακωμός. Στην αρχή δεν έλεγα σ’ αγαπώ στον Δημήτρη. Τώρα με τα παιδιά έχω ανοίξει», είχε πει η Ψυχράμη πριν από λίγους μήνες στην εκπομπή Ελένη (δείτε εδώ γιατί πήγαν σε ειδικούς για τον γάμο τους).