Άλεξ Μαντή: Τι κρύβει πίσω από το χαμόγελό της η νυν σύντροφος του πρώην της Πάολα - «Έκανε τεστ DNA! Δεν είχα λεφτά ούτε για το εισιτήριο...»

«Δεν ήθελε να με αναγνωρίσει...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Πάολα μπορεί σήμερα να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός γοητευτικού κρητικού, ωστόσο για χρόνια ήταν μαζί με τον Φώτη Ζογλοπίτη, με τον οποίο μάλιστα η τραγουδίστρια απέκτησε τη μοναχοκόρη της, την Παολίνα.

Το πρώην ζευγάρι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις, συνεργάζεται επαγγελματικά και μάλιστα κάνουν παρέα όλοι μαζί με τους νέους τους συντρόφους. Σε ότι αφορά λοιπόν τον Ζογλοπίτη, τα τελευταία χρόνια είναι σε σχέση με την επίσης τραγουδίστρια, Άλεξ Μαντή (δείτε εδώ όσα δηλώνει για την Παόλα).

Η ίδια παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στη Σάσα Σταμάτη με την Άλεξ Μαντή να περιγράφει αναλυτικά τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και τον λόγο, που έχει δει μόνο δύο φορές στη ζωή της τον πατέρα της.

Η αποκάλυψη της Άλεξ Μαντή για τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα της

«Μεγάλωσα με τη μητέρα μου, η οποία μου έδωσε τόση προσοχή, φροντίδα και αγάπη, που η απουσία του πατέρα μου δεν είχε αντίκτυπο στη ζωή μου. Τον έχω δει δυο φορές στη ζωή μου και αυτές ήταν σαν να έβλεπα έναν ξένο.

Ο πατέρας μου δεν ήθελε να με αναγνωρίσει κι έτσι η μητέρα μου έκανε τη διαδικασία για τεστ DNA, όπου βγήκε ότι ήμουν δικό του παιδί, και στο τελευταίο δικαστήριο αναγκάστηκε να με αναγνωρίσει βάσει δικαστικής απόφασης. Τα δικαστήρια κράτησαν πολλά χρόνια. Όταν βγήκε η απόφαση, εγώ πήγαινα δημοτικό και η μητέρα μου όλα αυτά τα χρόνια είχε πληρώσει πάρα πολλά έξοδα σε δικηγόρο.

Όπως σου είπα, είναι πολύ ξένος για μένα. Αν τον έβλεπα μπροστά μου, θα ήταν σαν να έβλεπα έναν ξένο που τον συναντάω στο δρόμο. Αν μου ζητούσε ωστόσο να τον συγχωρέσω, θα το έκανα. Σαν άνθρωπος δεν κρατάω ποτέ κακία σε κανέναν. Και να του έλεγα κάτι να τον πονέσω, δεν νομίζω ότι θα είχε κανένα νόημα.

Τελείωσα μπαλέτο και σύγχρονο χορό σε ιδιωτική σχολή και τα χρόνια φοίτησής μου τα πλήρωσα μόνη μου. Ξεκίνησα να δουλεύω από τα δεκαεπτά μου ως πωλήτρια. Έχω κάνει πολλές δουλειές, έχω δουλέψει ταξιθέτρια σε σινεμά και παράλληλα σέρβιρα. Ήταν μια εποχή που δεν με πλήρωνε μια εταιρεία, όπου δούλευα και δεν είχα λεφτά ούτε για το εισιτήριο στο λεωφορείο. Όλοι νομίζουν ότι είμαι η κοπέλα που βρέθηκα από το πουθενά να τραγουδάω, αλλά δεν είναι έτσι. Έχω αγωνιστεί μέχρι να φτάσω εδώ», είπε η Άλεξ Μάντη.

Άλεξ Μαντή - Πάολα - Ζογλοπίτης