Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου: Έκαναν βόλτα αγκαζέ στο κέντρο της Αθήνας - Η αντίδρασή τους όταν εντόπισαν το φωτογραφικό φακό

Αποκλειστικά πλάνα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μπορεί να έχουν πιεσμένο πρόγραμμα λόγω της καθημερινής και ζωντανής εκπομπής τους και του μεγαλώματος της μικρής Μελίτας (δείτε εδώ πόσο πολύ έχει μεγαλώσει), στον ελεύθερο τους χρόνο όμως προτιμούν να περνάνε στιγμές οι δύο τους.

Έτσι λοιπόν, ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr εντόπισε το ζευγάρι σε μία βόλτα, που έκαναν πρόσφατα στο κέντρο της Αθήνα. Η Ελένη και ο Ετεοκλής περπατούσαν αγκαζέ και άλλοτε χέρι χέρι με τους δύο να χαμογελούν τη στιγμή, που αντιλήφθηκαν την κάμερα.

Η κοινή έξοδος του Ετεοκλή Παύλου με την Ελένη Χατζίδου

Το look των δύο παρουσιαστών οφείλουμε να πούμε, πως ήταν εντυπωσιακό για μια πρωινή βόλτα στην παγωμένη Αθήνα. Ειδικότερα το puffer μπουφάν με κουκούλα της Ελένης Χατζίδου αποτελεί μια από τις πιο safe στυλιστικά επιλογές.

Χατζίδου - Παύλου
Χατζίδου - Παύλου

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου έκανε μια τρυφερή ερωτική εξομολόγηση στον αγαπημένο της, Ετεοκλή Παύλου την Πέμπτη 11/1 μέσα από το πλατό του Breakfast at Star. Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και αυτό δεν κρύβεται μπροστά και πίσω από τα φώτα.

«Πόσο σου πάει το καρό; Πάρα πολύ! Μου φτιάχνει τη διάθεση αυτό το ντύσιμό σου σήμερα», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Δεν είναι ωραίο; Σε βλέπω και μου αρέσεις πολύ! Μου αρέσεις πολύ. Είσαι πολύ ωραίο παιδί και κάθε μέρα που σε βλέπω ρε παιδί μου, νομίζω ότι σε ερωτεύομαι και περισσότερο. Δεν στα λέω έτσι για πλάκα. Και σε κοιτάω πάρα πολλές φορές και σε χαζεύω και λέω τι ωραίο άντρα έχω; Φτου σου αγόρι μου! Αυτά τα δικά μου...εσείς το κάνετε με το σύντροφό σας; Είναι ωραίο!», συνέχισε η Ελένη Χατζίδου.

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλή Παύλου