Γιώργος Ζαγκλιβέρης: ''Ραγίζουν'' καρδιές το αντίο της αρραβωνιαστικιάς & του αδερφού του - «Ήταν ο άνδρας της ζωής μου!»

«Θα τον αγαπάω ακόμα μέχρι να πεθάνω»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
zagkliverhs - Instagram
zagkliverhs - Instagram

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 15/1 έγινε γνωστή η τραγική είδηση θανάτου του 30χρονου ποδοσφαιριστή από τις Σέρρες, Γιώργου Ζαγκλιβέρη. Εδώ και μήνες ο νεαρός άντρας έδινε μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου, η οποία εν τέλει του στέρησε τη ζωή.

Συντετριμμένοι είναι φίλοι και συγγενείς του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έδινε μαθήματα ψυχής μέσα από τις αναρτήσεις του στα social media όλο αυτό το διάστημα. Την Τρίτη 16/1 η αρραβωνιαστικιά και ο αδερφός του (δείτε εδώ την κοινή τους φωτογραφία) Γιώργου μίλησαν με σπαρακτικά λόγια για τον θάνατό του στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

Δείτε επίσης: Γιώργος Ζαγκλιβέρης: «Στο τέλος άρχισε να το καταλαβαίνει, έλεγε θα πάω επάνω...» - Συγκλονίζει ο αδερφός του Κώστας

Τα σπαρακτικά λόγια της συντρόφου και του αδερφού του Γιώργου Ζαγκλιβέρη

«Αρχές Ιουλίου ξεκίνησε η μάχη με την ασθένεια. Το καταλάβαμε από κάποιες εξετάσεις αίματος. Είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή και μετά κάναμε τις εξετάσεις αυτές. Η ασθένειά του δεν ήταν μια απλή, καθημερινή περίπτωση. Ήταν ένα υπόδειγμα δύναμης. Άνθρωποι έξω από το νοσοκομείο του έλεγαν πως δεν είναι τόσο δυνατοί όσο εκείνος. Ήταν ένας πραγματικός μαχητής, μας έδινε δύμαμη. Του άρεσε να είναι κοινωνικός, να έχει επαφές», είπε ο αδερφός του Γιώργου Ζαγκλιβέρη.

«Ήταν ο άνδρας της ζωής μου και θα είναι ο άνδρας της ζωής μου. Έδωσε δύναμη σε όλο τον κόσμο μέχρι την τελευταία του στιγμή. Ήταν μαχητής. Τον αγαπάω και θα τον αγαπάω ακόμα μέχρι να πεθάνω», είπε η αρραβωνιαστικιά του Γιώργου Ζαγκλιβέρη.

Οι αναρτήσεις για τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο

«Σήμερα επιστρέφω σπίτι για λίγες μέρες μέχρι να ξανά γυρίσω για τις χημειοθεραπείες. Αυτή την φορά δεν χρειάστηκε ασθενοφόρο να με πάει να με σηκώσουν. Είχα την δύναμη να σηκωθώ και δεν ήταν μυική αλλά η δύναμη που μου έδωσαν οι άνθρωποι που με αγαπάνε», είχε γράψει ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης.