Μαίρη Μηλιαρέση: «Κάποια στιγμή τα έκανε μπάχαλο, τσακωθήκανε...» - Το ξεκαθάρισμά της για την σχέση της με την Βάνα Μπάρμπα

«Έχουμε μιλήσει, τα έχουμε πει...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Μαίρη Μηλιαρέση: «Κάποια στιγμή τα έκανε μπάχαλο, τσακωθήκανε...» - Το ξεκαθάρισμά της για την σχέση της με την Βάνα Μπάρμπα

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη, παραχώρησε η Μαίρη Μηλιαρέση, το πρωί της Τρίτης 16/1. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την σχέση της με την Βάνα Μπάρμπα θέλοντας να δώσει ένα τέλος σε όλα όσα ακούγονται.

Πριν απο μερικές ημέρες είχε παραχωρήσει συνέντευξη και στην εκπομπή Breakfast@Star, όπου απάντησε σχετικά με το αν έχει μετανιώσει για τις δηλώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν για την Βάνα Μπάρμπα, καθώς έχουν περάσει πέντε ολόκληρα χρόνια από την κόντρα τους (δείτε εδώ τι ανέφερε).

Το ξεκαθάρισμα της Μαίρης Μηλιαρέση για την Βάνα Μπάρμπα

«Μου λείπει κάποιες φορές η τηλεόραση άλλα κανονικά θα έπρεπε εγώ να της λείπω, έκανα νούμερα. Υπάρχουν "μπάζα" στην τηλεόραση που έχουν στηριχθεί και έχουν κάνει καριέρα. Με ενοχλεί που στην τηλεόραση ένα άτομο παίρνει πολλές εκπομπές και σε πολλές ζώνες. Είχα δεχθεί άσχημα σχόλια όταν έκανα τις εκπομπές τηλεμάρκετινγκ, στην αρχή ντρεπόμουν λίγο», ανέφερε σχετικά με την ελληνική τηλεόραση.

«Η Βάνα Μπάρμπα είχε έρθει με τον δικό μας συνδυασμό με τον Δήμαρχο τον δικό μας, μετά κάποια στιγμή τα έκανε μπάχαλο τσακωθήκανε, μετά έφυγε πήγε με την αντιπολίτευση, μετά πήγε με την άλλη αντιπολίτευση.

Έχουμε μιλήσει, τα έχουμε πει, έχουμε βρεθεί στο συμβούλιο από τότε. Της λέω: "Ρε συ Βάνα, δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες”". Όχι μου λέει, "τα ξέρω εγώ αυτά". "Μια χαρά" μου λέει, "μας παίξανε και οι τηλεοράσεις"», ανέφερε η Μαίρη Μηλιαρέση

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη της Μαίρης Μηλιαρέση για του Ρουκ Ζουκ

«Δεν με ενδιαφέρει να βγω, τώρα να κάνω το ‘Ρουκ Ζουκ που είναι επιτυχημένο, να βγω να κάνω τι; Τον αντικαταστάτη του παρουσιαστή;» ανέφερε σχετικά με το τηλεπαινίδι.

Στεναχωρήθηκα όταν ανέλαβε η Ζέτα Μακρυπούλια το Ρουκ Ζουκ γιατί 1 μήνα πριν είχα πάει να πάρω τα δικαιώματα αλλά δεν πρόλαβα. Θέλω να κάνω ένα επετειακό, με ανθρώπους που είχαν παίξει σε αυτό που παρουσίαζα. Οι παλαιοί το αγαπούν γιατί τους θυμίζει τα νοιάτα τους» ανέφερε σε προηγούμενη στης συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Δείτε εδώ το βίντεο: