Χάρης Σεφερλής: ''Λιώνει'' από έρωτα ο γιος του Μάρκου Σεφερλή - Το καυτό φιλί στο στόμα της κούκλας συντρόφου του

Κλείνουν 7 μήνες σχέσης!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
harrysef - Ιnstagram / NDP
harrysef - Ιnstagram / NDP

Μπορεί να τον είχαμε γνωρίσει ως τον μικρό γιο του Μάρκου Σεφερλή, ωστόσο σήμερα ο Χάρης Σεφερλής έχει μεγαλώσει και έχει γίνει ολόκληρος άντρας. Μέσα από αναρτήσεις που ο ίδιος κάνει στο instagram βλέπουμε να είναι πολύ καλά στα προσωπικά του.

Ο λόγος για το κορίτσι, που του έχει κλέψει την καρδιά. Την Τρίτη 16/1 μάλιστα το ζευγάρι κλείνει 7 μήνες σχέσης και έτσι αποφάσισαν να κάνουν μια τρυφερή ανάρτηση στα social media από μια έξοδό τους.

Η φωτογραφία του Χάρη Σεφερλή με τη σύντροφό του

Να πούμε εδώ, πως τα δύο νέα παιδιά φαίνονται full in love. Παρά το γεγονός, πως ο γιος του Μάρκου Σεφερλή είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων είναι τόσο καλά στα ερωτικά του και έτσι δε μπορεί να το κρύψει με τίποτα!

Χάρης Σεφερλής - Κοπέλα

Οι δηλώσεις του Μάρκου Σεφερλή για τη σχέση τους

«Στο σπίτι μαγειρεύει μόνο η Έλενα, απλά πιο υγιεινά. Απλά προσθέτουμε εμείς αυτά που θέλουμε, όπως πολύ αλάτι. Ο Χάρης μένει ακόμα μαζί μας, δεν έχει πάει ακόμα στα 20. Γνώρισα την κοπέλα του γιου μου και έμεινα με το στόμα ανοιχτό, γιατί είναι στα πρότυπα της μαμάς του. Έχει το γονίδιο μάλλον το δικό μου, του αρέσουν οι ξανθές, οι εντυπωσιακές. Μπορεί να είμαστε γνωστοί, αλλά είμαστε προσγειωμένοι άνθρωποι», είπε πριν από λίγο καιρό ο Μάρκος Σεφερλής στο "Γειά σου".