Λουκία Παπαδάκη: «Η μοναδική απαίτηση της Αλίκης Βουγιουκλάκη ήταν....» - Η απίστευτη αποκάλυψή της για την σπουδαία ηθοποιό

Τι είπε για την "Λάμψη'

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Λουκία Παπαδάκη: «Η μοναδική απαίτηση της Αλίκης Βουγιουκλάκη ήταν....» - Η απίστευτη αποκάλυψή της για την σπουδαία ηθοποιό

Δηλώσεις την κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη, παραχώρησε το πρωί της Τρίτης 16/1, η Λουκία Παπαδάκη η οποία μίλησε για την επιτυχημένη σειρά όπου συμμετείχε, Λάμψη, ενώ αποκάλυψε και ποια ήταν η απαίτησή της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Σε συνέντευξή της που είχε παραχωρήσει πριν απο μερικό διάστημα στο περιοδικό YOU, η ηθοποιός είχε απαντήσει μεταξύ άλλων για το αν έχει δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα στην πορεία της καριέρας της. «Είναι πολύ φαιδρά όλα αυτά για μένα. Πολύ θα ήθελα να καταλάβω, τι ακριβώς έχουμε να διαιρέσουμε και να μοιράσουμε μεταξύ μας; Αυτή είναι μια απίστευτη σπατάλη χρόνου και συναισθημάτων για εμένα. Είπε κανείς ότι μου είναι όλοι συμπαθείς; Όχι βέβαια... Είμαι σε όλους συμπαθής;

Φαντάζομαι πως όχι, θα ανησυχούσα εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Δεν έχω σκληρύνει μέσα μου με το πέρασμα των χρόνων, αλλά βλέπω, αισθάνομαι, εισπράττω και τοποθετώ τους ανθρώπους όπως πρέπει. Δεν είμαι καθόλου γλυκούλα, ούτε ζουζουνίτσα, ούτε γλυκανάλατη, αλλά είμαι ευθύς, ειλικρινής και “καθαρή” στις σχέσεις μου γιατί πάνω από όλα έχω μια καλοσυνάτη σχέση με τον εαυτό μου. Φυσικά και υπάρχουν κάποιοι που δεν τους εκτιμώ, αλλά αυτό δεν αφορά κανέναν, παρά μόνον εμένα...» (δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή της).

Τι αποκάλυψε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Η σειρά "Ηλέκτρα" αποδεικνύει πολύ έντονα ότι δεν έχει συμβεί καμία τρομακτική αλλαγή στη νοοτροπία 50 χρόνια μετά δυστυχώς.

Θυμάμαι τα καλύτερα από τη συνεργασία μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήμουν πολύ τυχερή, γιατί ήταν μία εξαιρετική προσωπικότητα και σπουδαία συνεργάτης. Η μοναδική απαίτηση της Αλίκης ήταν να φοράει κάτι παντοφλάκια για να μην κουράζεται», είπε αρχικά η Λουκία Παπαδάκη.

Για τη Λάμψη, η ηθοποιός ανέφερε: «Δεν θα πω τίποτα για όσα ακουστήκαν για τη Λάμψη, βαριέμαι πάρα πολύ. Έχουν περάσει 33 χρόνια από τη Λάμψη και έχουμε κάνει μία σπουδαία δουλειά για τα δεδομένα της εποχής».

Δείτε εδώ το βίντεο: