Ο Χάρης Βαρθακούρης αποκαλύπτει για την αλλαγή της Αντελίνας: «Δεν είχε λόγο να ταλαιπωρεί το κεφάλι της με τρέσες»

«Δεν σταμάτησα ποτέ να είμαι ερωτευμένος μαζί της»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Χάρης Βαρθακούρης αποκαλύπτει για την αλλαγή της Αντελίνας: «Δεν είχε λόγο να ταλαιπωρεί το κεφάλι της με τρέσες»

Ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHA, όταν τον συνάντησαν στην κοινή έναρξη με τον Γιάννη Βαρδή. Ο τραγουδιστής λοιπόν, μίλησε μεταξύ άλλων στην σύζυγό του, Αντελίνα και την απόφαση της να απέχει από την τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια για αρκετά μεγάλο διάστημα όχι μόνο απείχε από τα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά δεν ανέβαζε φωτογραφίες της στα social media και όταν δημοσίευσε με την οικογένεια της, κάλυπτε το πρόσωπο και τα μαλλιά της. Πολλοί λοιπόν σχολίαζαν πως κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της και όταν είναι έτοιμη θα μας την δείξει.

Μετά από 2,5 χρόνια λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη της φωτογραφία με καστανά μαλλιά, που είναι τα φυσικά της.

Οι δηλώσεις του Χάρη Βαρθακούρη για την Αντελίνα

«Δεν μου αρέσει η ρουτίνα, δεν θέλω να πηγαίνω στο καμαρίνι την ίδια ώρα και να πω τα ίδια τραγούδια. Δεν θα ήθελα να είμαι σε μπουζούκια και να έρχονται να ακούσουν τον μεγάλο και μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται η γλάστρα. Σαφώς είναι επιλογή μου», ανέφερε αρχικά για τα επαγγελματικά του.

Στη συνέχεια λοιπόν, ρωτήθηκε για την σύζυγό του, σχολιάζοντας την αλλαγή στα μαλλιά της. «Το έχω δηλώσει και δεν το κρύβω ότι σαφώς προτιμώ το μελαχρινό μαλλί στη σύζυγό μου. Το ξανθό της τηλεόρασης, που δεν είναι πάντα αληθινό έχει διαδικασία, έχει πόνο και από τη στιγμή που αποφάσισε ότι θα απέχει από την τηλεόραση, δεν είχε λόγο να ταλαιπωρεί το κεφάλι της και τις τρίχες της με τρέσες. Οπότε η γυναίκα ηρέμησε. Δεν έπαψα ποτέ να είμαι ερωτευμένος μαζί της», είπε.

Όσον αφορά την διαδικτυακή απάτη προς το πρόσωπο της, είπε: «Η σύζυγος μου έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης αλλά είναι χαμένος κόπος να κινηθούμε νομικά. Υπάρχει κόσμος που θα μπορούσε να πέσει θύμα. Πρέπει όταν πέσει στην αντίληψη μας, να το ανεβάζουμε και να λέμε ότι είναι απάτη».