Αντελίνα Βαρθακούρη: Εμφανίστηκε μετά από 2,5 χρόνια εξαφάνισης - Με καστανά μαλλιά και πολύ πιο αδύνατη

Ο λόγος που είχε απομονωθεί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αντελίνα Βαρθακούρη εδώ και 2,5 χρόνια έχει αποφασίσει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας χωρίς ωστόσο να εξηγεί ποτέ τους λόγους, που την ώθησαν να αποφύγει τη δημοσιότητα που είχε αποκτήσει η ζωή της.

Μέσα από μια ανάρτηση, που έκανε η ίδια το απόγευμα της Τρίτης 2/1 δόθηκαν πολλές απαντήσεις με ένα μακροσκελές κείμενο, που δημοσίευσε η Αντελίνα Βαρθακούρη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ίδια μάλιστα αποφάσισε να δημοσιεύσει μια πρόσφατη φωτογραφία της και έτσι είδαμε ξανά το πρόσωπό της μετά από μήνες απουσίας. Ασφαλώς και η Αντελίνα Βαρθακούρη παραμένει το ίδιο κούκλα και γλυκιά, με καστανή απόχρωση στα μαλλιά της και ένα πλατύ χαμόγελο (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τον δύσκολο τοκετό της).

Η ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη για τους λόγους εξαφάνισής της εδώ και 2,5 χρόνια

«Μετά απο περίπου δυόμιση χρόνια που έχω “εξαφανιστεί” και μετά από αρκετά μηνύματα σας, τα οποία τα διαβάζω όλα, ήρθε η ώρα να ανεβάσω μια σημερινή φωτογραφία μου, που έβγαλε η κόρη μου και να σας ευχηθώ με όλη μου την αγάπη ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Το ταξίδι της πραγματικής ευτυχίας, της εσωτερικής γαλήνης και της ελευθερίας θέλει κόπο, εσωτερικότητα, επιμονή και πίστη…ίσως θέλει και λίγη μοναχικότητα…

Ευχαριστώ το Θεό και τον άντρα μου @harryvarthakouris που μου έδωσαν το προνόμιο να έχω τη δυνατότητα να αφοσιωθώ στην οικογένεια μου και να φωτίσω την ψυχή μου με αυτά που θεωρώ εγώ σημαντικά και θεμέλια της ύπαρξής μου.

Σ’ έναν πλανήτη που ουρλιάζει για αλλαγή, σας εύχομαι με όλη μου την καρδιά να έχετε υγεία, πίστη, ελευθερία, ειρήνη, αφθονία, ευλογία, ταπεινότητα, θαλπωρή, σταθερές αξίες, ηθική, ενσυναίσθηση, τιμιότητα, συγχωρητικότητα, πολλή πολλή αγάπη και όλοι οι δρόμοι της ζωής σας να είναι ανοιχτοί. Ένα μάθημα είναι η ζωή και πάντα υπάρχει χρόνος γι’αλλαγή αρκεί να το θελουμε. Δεν έπαψα ποτέ να πιστεύω στα όμορφα χαμόγελα ψυχής, τα οποία αξίζουν σε όλους!ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΛΕΝΙΟ 2024!

Σας στέλνω μια πελώρια, ζεστή αγκαλιά.
Σας ευχαριστώ που δεν με ξεχάσατε σε όλη αυτή τη διαδρομή, είναι πολύ σημαντικό για μένα και σας είμαι ευγνώμων.
Με σεβασμό κι εκτίμηση προς όλους
Αντελίνα», έγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη.