Σπύρος Μαρτίκας - Βρισηίδα Ανδριώτου: Με μαρμάρινα πατώματα και πάγκους! Βίντεο από το ανακαινισμένο σπίτι τους στον Πειραιά

«Ανέλαβε μόνη της τη ανακαίνιση και την διακόσμηση! Της χρωστάω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σπύρος Μαρτίκας - Βρισηίδα Ανδριώτου: Με μαρμάρινα πατώματα και πάγκους! Βίντεο από το ανακαινισμένο σπίτι τους στον Πειραιά

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και το ζευγάρι μας ξενάγησε στο εσωτερικό του, που ανακαινίστηκε πρόσφατα και συγκεκριμένα, όσο ο φαρμακοποιός βρισκόταν μέσα στο Survivor All Star.

Το ζευγάρι μένει στον Πειραιά στο σπίτι του Σπύρου, το οποίο το έφτιαξαν σχεδόν από την αρχή. Συγκεκριμένα, χρειάστηκε να γκρεμιστούν 5 τοίχοι για να φτάσει να δείχνει σήμερα τόσο εντυπωσιακό και σικάτο.

Το βίντεο μέσα από το σπίτι του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου

«Ανέλαβε όλη τη διακόσμηση μόνη της και το πλήρωσε κιόλας. Χρωστάω στην κυρία», αποκάλυψε ο Σπύρος Μαρτίκας, με την Βρισηίδα Ανδριώτου να απαντάει πως χτίζει μόνη της το μέλλον της, τόσο για τον Σπύρο όσο και για τη σχέση τους.

Αργότερα έκατσαν στον ολόλευκο καναπέ στο σαλόνι τους και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου σχετικά με την προσωπική τους ζωή και το μέλλον τους.

«Θέλω παιδί κάποια στιγμή, όχι τώρα, δεν είμαι ακόμα έτοιμη, θέλω να το ζήσω», απάντησε σχετικά με την απόκτηση ενός παιδιού, με τον Σπύρο από την άλλη να λέει πως πάντα τον φόβιζε ένα παιδί και μέλλον για αυτό έμεινε εργένης.

Στη συνέχεια, η Βρισηίδα Ανδριώτου ξενάγησε την δημοσιογράφο στο υπνοδωμάτιο τους, δείχνοντας την τεράστια συλλογή από τσάντες (που ανήκουν στην εταιρία με τσάντες που έχει) ενώ έδειξε και μερικά από τα... 200 παπούτσια της.

Όπως αποκάλυψε πριν από το Survivor δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να πάει ούτε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ωστόσο μετά κατάφερε να κάνει πολλά με τα χρήματα που κέρδισε - όπως να ανακαινίσει το σπίτι τους - και να αγοράσει μέχρι και παπούτσια 800 ευρώ.

Δείτε επίσης: Χαμόγελα και χάδια στους δρόμους της Γλυφάδας - Πιασμένοι αγκαζέ Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου στη νέα τους βόλτα