Νίκος Ψαρράς: Δείτε τον σε σπάνια έξοδο με τη σύζυγό του - Είναι μαζί πάνω από δέκα χρόνια

Τι ενώνει το ερωτευμένο ζευγάρι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Μία έκπληξη περίμενε όσους βρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο Πατέρας» στο Σύγχρονο θέατρο, αφού σίγουρα θα είδαν τον Νίκο Ψαρρά με μία γοητευτική γυναίκα στο πλευρό του. Αυτή δεν ήταν άλλη από τη σκηνοθέτιδα, και συνοδοιπόρο του στη ζωή τα τελευταία δώδεκα χρόνια, Έλενα Καρακούλη με την οποία απόλαυσαν μαζί μία θεατρική βραδιά. Μπορεί να είναι ζευγάρι τόσο καιρό, ωστόσο είναι χαρακτηριστικό ότι σπάνια θα τους δούμε μαζί σε κάποια κοινή έξοδο, καθώς έχουν επιλέξει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τη μεταξύ τους σχέση.

Τους ένωσε η αγάπη για το θέατρο, και ενδεικτικό είναι γνωρίστηκαν το 2012 στο Εθνικό Θέατρο, όταν εκείνη ήταν δραματολόγος σε μία παράσταση που τελικά δεν ανέβηκε ποτέ. Ωστόσο κράτησαν κάτι πολύ πιο σημαντικό από τότε, τη γνωριμία τους και την οικογενειακή ευτυχία που ζουν, καθώς στο μεσοδιάστημα απέκτησαν έναν γιο, τον Πάνο. Στην πρόσφατη πρεμιέρα το ζευγάρι ήταν ευδιάθετο, ενώ φωτογραφήθηκε με συντελεστές της παράστασης, και φίλους συναδέλφους. Να σημειωθεί ότι και ο Νίκος Ψαρράς εμφανίζεται στο Σύγχρονο Θέατρο τους τελευταίους μήνες, καθώς πρωταγωνιστεί με την Μαρίνα Ασλάνογλου στην παράσταση «Σκηνές από έναν γάμο». Δείτε φωτογραφίες από την πρόσφατη έξοδο του ζευγαριού:

Νίκος Ψαρράς Έλενα Καρακούλη Περικλής Μουστάκης
Το ζευγάρι με τον πρωταγωνιστή της παράστασης «Ο Πατέρας», Περικλή Μουστάκη
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Τι δήλωνε ο Νίκος Ψαρράς για τη σύζυγό του

Σπάνια αναφέρεται στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει, αλλά όταν το κάνει στάζει μέλι. Στο YOU είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για τη συνεργασία μαζί της, καθώς και για τις κοινές ανησυχίες που έχουν: «Είναι μία τρέλα, αλλά ωραία τρέλα. Δεν θα μπορούσα να είμαι με μια γιατρό ή δικηγόρο, δεν θα άντεχε τα ωράρια και τις αγωνίες μου, νομίζω ότι θα τα θεωρούσε χαζά. Αλλά εδώ υπάρχει μια άλλου είδους κατανόηση, γιατί γνωριστήκαμε με την Έλενα μέσα σε δουλειά και δύσκολες καταστάσεις, οπότε ξέρει τα πάντα από πρώτο χέρι». Η Έλενα Καρακούλη τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως δραματολόγος στο Εθνικό θέατρο, εκεί δηλαδή όπου γνωρίστηκαν με τον Νίκο Ψαρρά.

Δείτε επίσης: Survivor: Ποιος είναι ο "σωτήρας" Άγγελος Γεωργουδάκης - Η ηλικία, η καταγωγή και το πολυποίκιλο παρελθόν του

Νίκος Ψαρράς Έλενα Καρακούλη
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο πρωταγωνιστής είχε δηλώσει για τη γνωριμία τους στην εκπομπή «Στούντιο 4»: «Όταν μπήκε η Έλενα στην πρόβα και περπατούσε και την είδα, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν "θα μπορούσε αυτή να είναι η μάνα του παιδιού μου;”. Μέχρι να καθίσει το είχαν πάρει χαμπάρι όλοι. Το κατάλαβε και εκείνη γιατί με πρόδωσε ο Νίκος Κουρής που της είπε "Έχεις ομορφύνει πολύ, να φανταστείς από την ώρα που μπήκες στην πρόβα ο Ψαρράς έχει τρελαθεί”. Βγαίναμε όλοι μαζί σαν θίασος και έγινε σιγά σιγά. Την επόμενη μέρα πήγα και της φίλησα το χέρι και της συστήθηκα γιατί είχα ντραπεί. Πολύ σύντομα συγκατοικήσαμε. Μετακόμισε σπίτι μου στον 1,5 μήνα».