Survivor: Ποιος είναι ο "σωτήρας" Άγγελος Γεωργουδάκης - Η ηλικία, η καταγωγή και το πολυποίκιλο παρελθόν του

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για την ζωή του Μαχητή

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor: Ποιος είναι ο

Στο χθεσινό 16/1 επεισόδιο του Survivor μονοπώλησε το ενδιαφέρον από την ομάδα των Μπλε, ο Άγγελος Γεωργουδάκης που όπως αναφέρθηκε προσπάθησε να πείσει τους συμπαίκτες του να ψηφίσουν εκείνον αντί του Rob για να τον "σώσει" ουσιαστικά από μια σίγουρα ήττα που θα φέρει και την αποχώρησή του από το παιχνίδι.

Η ομάδα του δεν δέχτηκε να κάνει κάτι τέτοιο και να βάλει σε κίνδυνο ουσιαστικά έναν πολύ καλό συμπαίκτη της και οι Κόκκινοι εννοείται πως το πρώτο που του είπαν είναι να μην κάνει τέτοιους ηρωισμούς. Εκείνος, ωστόσο, συνέχισε να επιμένει στο συγκεκριμένο θέλω του και είπε πως έτσι πράττει επειδή έτσι είναι, του αρέσει να βοηθάει τους πιο αδύναμους από αυτόν, κι ότι δεν θα αλλάξει για κανέναν, ούτε καν για το παιχνίδι που είχε δηλώσει πως ήταν όνειρο ζωής για εκείνον.

Ποιος είναι ο Άγγελος Γεωργουδάκης

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης είναι ένας 21χρονος αθλητής Πολεμικών Τεχνών που κατάγεται από το Αίγιο και το αθλητικό παρελθόν του είναι πλούσιο και άκρως εντυπωσιακό. Κατέχει πτυχίο ναυαγοσώστη, έχει ασχοληθεί με την καλλισθενική άσκηση, την πυγμαχία, το krav maga, την ξιφασκία, την τοξοβολία και έχει ασχοληθεί και με τις καταδύσεις. Με την εμπειρία που του έδωσε η κατάταξή του στις Ειδικές Δυνάμεις, ως αμφίβιος καταδρομέας, θεωρεί πως τα παρκούρ του Άγιου Δομίνικου δεν θα τον δυσκολέψουν. Ο 21χρονος αθλητής πολεμικών τεχνών έχει κατακτήσει και τον τίτλο «Handsome Ambassador» στα Εθνικά Αντρικά Καλλιστεία του 2022, ενώ η ευαίσθητη πλευρά του βρίσκει διέξοδο… στα πλήκτρα του πιάνο!

Το προφίλ του στο instagram


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @angelos_georgoudakis

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @angelos_georgoudakis