Survivor highlights 16/1: «Το παιδί μου κόντεψε να πεθάνει» - Τα κλάματα της Καθάργια και οι 2 παίκτες που κινδυνεύουν να φύγουν

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 16/1: «Το παιδί μου κόντεψε να πεθάνει» - Τα κλάματα της Καθάργια και οι 2 παίκτες που κινδυνεύουν να φύγουν

Πολλά ήταν τα κλάματα και οι αποκαλύψεις στο χθεσινό 16/1 επεισόδιο του Survivor που παίζει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Προσωπικές εξομολογήσεις σόκαραν, λίγο πριν αναδειχθούν ακόμα δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Αναλυτικά τα 16/1 highlights του Survivor

«Είναι βαρύ να είσαι υποψήφιος σε μια ομάδα που σε θεωρεί....» - Ο Αλέξης Παππάς ζητά τα "ρέστα" για την υποψηφιότητά του

Ο Αλέξης Παππάς, ζήτησε τα "ρέστα" από την ομάδα του καθώς θεωρεί άδικη την υποψηφιότητα του. Όπως είπε στην προσωπική του συνέντευξη, πιστεύει ότι το αποτέλεσμα ήταν απόφαση των γυναικών της κόκκινης ομάδας προκειμένου να μην ψηφιστούν οι ίδιες.

«Είμαι υποψήφιος, έχω αρκετά ερωτηματικά, είμαι μπερδεμένος, δε κοιμήθηκα καλά. Είναι βαρύ να είσαι υποψήφιος σε μια ομάδα που σε θεωρεί οικογένεια, ότι είστε ένα. Σου γεννά περίεργα συναισθήματα. Δε κατάφερα ποτέ να μάθω μετά από μια συζήτηση που προσπάθησα να κάνω πριν το συμβούλιο, αν αυτή η ομάδα ψηφίζει βάσει των αποτελεσμάτων αυτής της εβδομάδας ή συνολικά από την αρχή. Οι μπλε έδειξαν ότι προβληματίστηκαν κι εκείνοι με την υποψηφιότητά μου. Σε κάποια σημεία τους ακούω σαν τη φωνή του κόσμου.. Αν παραμείνω δε θα αφήσω αυτή την υποψηφιότητά μου να ξεχαστεί» είπε ο Αλέξης Παππάς.

«Η ειρωνεία της δεν σταματάει ποτέ...» - "Πύρ και μανία" οι Μαχητές με την συμπεριφορά της Ασημίνας

Φαίνεται ότι η συμπεριφορά της Ασημίνας Χατζηανδρέου, η οποία συζητήθηκε στο δεύτερο συμβούλιο του νησιού, προβλημάτισε αλλά και ενόχλησε αρκετά την ομάδα των μαχητών.

Η μπλέ λοιπόν θεώρησαν ασέβεια το "γιουχάρισμα" της παίκτριας της κόκκινης ομάδας, κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα ασυλίας με την ίδια να απαντά: «Δεν με αφορά τίποτα πλέον ο κόσμος δεν είναι κριτής για να με λέει φωνακλού, όποτε παιδιά χάρηκα πάρα πολύ για το βράδυ αυτό, δεν ήθελα να μιλήσω, νυστάζω...» (δείτε εδώ τι έγινε).

Χθες (16/1), κατά την προσωπική του συνέντευξη, ο Φάνης Μπολέτσης και η Μαριλίνα Βακονδίου σχολίασαν με αρκετά αιχμηρό τρόπο την συμπεριφορά της Ασημίνας, τονίζοντας ότι είναι αρκετά ειρωνική με την αντίπαλη ομάδα, γεγονός που ενοχλεί αρκετά τους Μαχητές.

«Το σχόλιό της δεν μου άρεσε. Ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής. Ήταν ασέβεια αυτό που έκανε.. ανέφερε ο Φάνης Μπολέτσης

«Η ειρωνία της δεν σταματάει ποτέ. Μας γιούχαρε πολύ έντονα και μετά μίλησε άσχημα στη Δώρα και την ειρωνεύτηκε. Με βάση ηλικίας θα έπρεπε να τη σέβεται. Είναι πάρα πολύ κακό. Έχει περίεργο χαρακτήρα και το έχουμε καταλάβει όλοι. Κάποια πράγματα πρέπει να μπουν στη θέση τους και να σταματήσει αυτό. Δεν είμαστε στο σχολείο», είπε από την πλευρά της η Μαριλίνα Βακονδίου.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την τρίτη ασυλία της εβδομάδας (16/1)

Για μία ακόμη φορά, οι παίκτες των δύο ομάδων έδειξαν πως είναι έτοιμοι να αγωνιστούν μέχρι τελικής πτώσεως προκειμένου να εξασφαλίσουν την θέση τους στο παιχνίδι.

Η τελική αναμέτρηση κρίθηκε ξανά με αγώνα Flag race, με τον τελικό στόχο να έχουν αναλάβει η Κατερίνα Δαλάκα και η Δώρα Νικολή. Μετά από μία μεγάλη μάχη που έδωσαν οι δύο παίκτριες, οι διάσημοι κατάφεραν να σπάσουν το σερί τους και να κερδίσουν με έναν μόνο πόντο διαφορά.

Άρα η μπλέ ομάδα είναι εκείνη που θα πρωταγωνιστήσει στο αποψινό συμβούλιο του νησιού και θα κληθεί να βγάλει τον τρίτο υποψήφιο για αυτή την εβδομάδα. Αμέσως μετά το αγώνισμα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον MVP παίκτη που δεν ήταν άλλος από τον Γιάννη Περπατάρη, ο οποίος θα υποδείξει τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

«Εγώ ήρθα για να βοηθήσω το παιδί μου...» - Συγκινεί ο Χρήστος Βολικάκης με την εξομολόγησή του

Σε μία συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε ο Χρήστος Βολικάκης, λίγο πριν τον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Παρακολουθήσαμε τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να μιλά για το παιδί του αλλά και για τον λόγο που αποφάσισε να συμμετάσχει στο Survivor.

«Άκουσα κάτι για αγωνιστικά. Εγώ στο Survivor ήρθα για να βοηθήσω το παιδί μου κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Δεν ήρθα για να αποδείξω ποιος είναι αγωνιστικά ο Βολικάκης Χρήστος. Το έχω αποδείξει στον κόσμο. Έχω μάθει, όμως, να σέβομαι την αξία του αντιπάλου μου, κάτι, δεν λέω όλη η μπλε ομάδα, αλλά κάποια παιδιά αυτά που είπαν ήταν ασέβεια.

Έχω μάθει από μικρός, όταν ξεκίνησα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, τους μεγαλύτερους και αυτούς που είχαν μία πορεία να τους σέβομαι. Άξια κερδίσατε, αλλά πρέπει να υπάρχει σεβασμός» ανέφερε ο παίκτης των διασήμων.

Δείτε επίσης: Χρήστος Βολικάκης - Survivor 2024: Αυτή είναι η κούκλα σύζυγός του

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά μία μάνα να χάνει το παιδί της...» - Συγκλονίζει ο Αλέξης Παππάς με την εξομολόγησή του

Σε μία άκρως συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε ο Αλέξης Παππάς, το βράδυ της Τρίτης 16/1, στο τέταρτο επεισόδιο του Survivor για αυτή την εβδομάδα, αποκαλύπτoντας άγνωστες πτυχές της ζωή του. Συγκεκριμένα περιέγραψε την εμπειρία του όταν περνούσε τα σύνορα της Αλβανίας με τους γονείς του για να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

«Η ζωή είναι δύσκολη. Αν είναι να οριοθετήσω μία δύσκολη στιγμή που δεν την βίωσα πολύ έντονα αλλά την θυμάμαι, ήταν όταν οι γονείς μου αποφάσισαν το 1990 να μεταφερθούν από την Βόρεια Ήπειρο στην ελληνική πλευρά και να ξαναγυρίσουν στα πάτρια εδάφη. Θυμάμαι χαρακτηριστικά να περνάμε το βράδυ με προσοχή τα βουνά και τα στενά περάσματα ο ένας πίσω από τον άλλον.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά μία μάνα να χάνει το παιδί της την ώρα που περπατούσε επειδή γλύστρισε στα χιόνια και ο πίσω της έκλεισε το στόμα για να μην κλάψει και κάνει φασαρία και μας ακούσουν οι Αλβανοί στρατιώτες και μας επιστρέψουν πίσω» αποκάλυψε ο Αλέξης Παππάς.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: «Είναι βαρύ να είσαι υποψήφιος σε μια ομάδα που σε θεωρεί....» - Ο Αλέξης Παππάς ζητά τα "ρέστα" για την υποψηφιότητά του

«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν αρρώστησε το παιδί μου...» - Ξέσπασε η κλάματα η Κρίστη Καθαργιά

Σε κλάματα ξέσπασε η Κρίστη Καθαργιά στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 16/1, μετά την άκρως ανατριχιαστική αποκάλυψη που έκανε σχετικά με το παιδί της και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Η ψυχολόγος του ριάλιτι επιβίωσης "έσπασε" μπροστά το τηλεοπτικό κοινό.

«Όταν σπούδαζα ψυχολογία έμεινα έγκυος. Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν αρρώστησε το παιδί μου, σε ηλικία περίπου 2,5 ετών, πάρα πολύ σοβαρά. Τον είχα στο νοσοκομείο για πολύ καιρό. Κόντεψε να πεθάνει. Τότε ένιωσα πραγματικά ότι ήμουν έτοιμη να πεθάνω εγώ για να ζήσει εκείνος

Εκείνο που με σκότωσε ήταν όταν τον πήγα στον γιατρό μετά από δύο μήνες για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται και πώς αναρρώνει, τον είχα αγκαλιά και είδε το δωμάτιο που μέναμε τόσο καιρό στο νοσοκομείο και μου είπε "μαμά το σπίτι μας" και προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι αυτό δεν ήταν το σπίτι μας και δεν το καταλάβαινε. Τελοσπάντων. Το παιδί μου είναι καλά και υγιέστατο» ανέφερε.

Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι για αποχώρηση που "κλειδώνουν" την τετράδα (16/1)

Στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της ασυλίας για αυτή την εβδομάδα, οι μπλέ κλήθηκαν να υποδείξουν τον τρίτο υποψήφιο.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά με τον Rob James Seymour να είναι ο παίκτης που επέλεξαν οι μαχητές να ριχτεί στην μάχη προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή του στο παιχνίδι. Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο για τους παίκτες καθώς είναι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Περπατάρης ο οποίος αναδείχθηκε MVP για αυτή την εβδομάδα με βάση τα στατιστικά του επέλεξε στον Νίκο Γκάνο να είναι ο τέταρτος υποψήφιος, ξαφνιάζοντας τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα του.