Survivor 2024: «Δεν με αφορά τίποτα πλέον, ο κόσμος δεν είναι κριτής για να με λέει φωνακλού...» - Ανέβηκαν οι τόνοι στο συμβούλιο του νησιού

Τι είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Δεν με αφορά τίποτα πλέον, ο κόσμος δεν είναι κριτής για να με λέει φωνακλού...» - Ανέβηκαν οι τόνοι στο συμβούλιο του νησιού

Χαμός έγινε στο δεύτερο συμβούλιο του νησιού, στo Survivor στο βράδυ της Δευτέρας 15/1, αφού οξύνθηκαν τα πνεύματα κατά τη διάρκεια της συζήτησης που έλαβε χώρα σχετικά με το τι συνέβη στο αγώνισμα ασυλίας λίγες ώρες πριν.

Υπενθυμίζουμε ότι, μετά από ένα σκληρό και ίδιαίτερα απαιτητικό αγώνισμα οι Μαχητές επικράτησαν των Διασήμων, οι οποίοι κλήθηκαν στο αποψινό συμβούλιο να αναδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο για αυτή την εβδομάδα (δείτε εδώ ποιος είναι ο πρώτος).

Τσακωμοί και εντάσεις στο δεύτερο συμβούλιο του νησιού

Κατα τη διάκρεια του συμβουλίου λοιπόν, υπήρξαν τσακωμοί και αντιπαραθέσεις τόσο για την νίκη των μαχητών και το κατα πόσο είναι θέμα τύχης ή όχι, όσο και για το "γιουχάρισμα" της Ασημίνας Χατζηανδρέου στην αντίπαλη ομάδα.

Από την μία ο Αλέξης Παππάς, υποστήριξε ότι η σημερινή ήττα τους ήταν θέμα τύχης των αντιπάλων ενώ από την άλλη πλευρά οι μπλέ εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους σχετικά με την συμπεριφορά της Ασημίνας στο πάγκο.

«Δεν με αφορά τίποτα πλέον ο κόσμος δεν είναι κριτής για να με λέει φωνακλού, όποτε παιδιά χάρηκα πάρα πολύ για το βράδυ αυτό, δεν ήθελα να μιλήσω, νυστάζω...» είπε η πάικτρια των διασήμων.

Δείτε εδώ το βίντεο: