Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση (14/1)

Το συμβούλιο μίλησε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση (14/1)

Ανατροπές, ίντριγκες και εντάσεις: Το επεισόδιο του Survivor που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής 14 Ιανουαρίου, τα είχε όλα. Στο αγώνισμα για την ασυλία, νικητές ήταν τελικά οι Μαχητές, κάτι που σήμαινε ότι ένας παίκτης από την ομάδα των Διασήμων θα βρισκόταν στον τάκο. Λίγο αργότερα, στο συμβούλιο του νησιού, τη συζήτηση μονοπώλησε η αποχώρηση του Rob από τον αγώνα, καθώς και η κόντρα του Φάνη με την Ασημίνα.

Στο τέλος ωστόσο ήταν η ώρα της ψήφου. Οι «κόκκινοι» κλήθηκαν να υποδείξουν ποιος θα παλέψει για την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο και τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσε o Παύλος Παπαδόπουλος. Η αγωνία κορυφώνεται, με τους «μπλε» να δείχνουν ότι είναι υπολογίσιμη δύναμη μετά το σημερινό επεισόδιο και ότι δεν πρόκειται να παραιτηθούν τόσο εύκολα από τον αγώνα για την επιβίωση.

Παίρνοντας τον λόγο, ο παίκτης των Διασήμων εξέφρασε τις αντιρρήσεις του, αλλά δέχτηκε την ψήφο των συμπαικτών του: «Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Από κει και πέρα, δεν θεωρώ ότι είμαι ο πιο αδύναμος παίκτης στην ομάδα, τα δίνω όλα σε κάθε μου run. Θεωρώ ότι με κάποιους παίκτες έχουμε τις ίδιες νίκες, απλά μπορεί να έχω περισσότερες ήττες γιατί με ματσάρουν περισσότερες φορές τα παιδιά. Αν έρθει η ώρα να παίξω στη μονομαχία, κανένα πρόβλημα».

Δείτε επίσης: Survivor - Έξαλλη η Ασημίνα με τον Φάνη: «Αγόρι μου είσαι εριστικός, έχεις “καβαλήσει”» - «Συγγνώμη Χρήστο δεν έχω κάνει κάτι!»

Πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση ο Παύλος Παπαδόπουλος

Παύλος Παπαδόπουλος

Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό show «Power of Love». Τα τελευταία χρόνια έκανε επενδύσεις σε επιχειρήσεις εστίασης. Παράλληλα, έκανε μαθήματα δημιουργικής γραφής και πλέον έχει υπογράψει τα δύο πρώτα του βιβλία. Αυτό που θα τον δυσκολέψει περισσότερο είναι το θέμα υγιεινής και της καθαριότητας, ενώ εκείνο που θα του λείψει περισσότερο είναι η επικοινωνία με τον 12χρονο γιο του. Είναι νοικοκύρης στην καθημερινή του ζωή και υπόσχεται να προσφέρει στην ομάδα του από καθαριότητα μέχρι φαγητό! Με τον αθλητισμό άρχισε να ασχολείται σε ηλικία 8 ετών και η πρώτη του επαφή ξεκίνησε με την τέχνη του τζούντο. Παράλληλα, έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ έχει ασχοληθεί και με την πυγμαχία.

Ο συγκεκριμένος παίκτης είχε μπει στο στόχαστρο από τις πρώτες μέρες, με το κοινό, που παρακολουθεί το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ να κάνει επικά σχόλια για εκείνον. Ο Παύλος Παπαδόπουλος φαίνεται να παίρνει συχνά θέση τόσο στην καλύβα, όσο και στο συμβούλιο του νησιού. Το τηλεοπτικό κοινό παρ' όλα αυτά στέκεται στα συντακτικά και νοηματικά λάθη, που κάνει δεδομένου ότι έχει γράψει δύο βιβλία και συστήθηκε ως συγγραφέας.

TAGS