Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Αυτό που είχε η Βουγιουκλάκη δεν μου έλεγε τίποτα!» - Το απίστευτο σχόλιό της για τη θρυλική ηθοποιό

«Στο σχολείο δεν ήμουν...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη ήταν καλεσμένη την Τρίτη 16/1 στο The 2night show με την ηθοποιό να μιλάει για τη ζωή, την καριέρα της, τα παιδικά της χρόνια και την απέχθειά της για το σύστημα του χώρου της ή αλλιώς την σελεμπριτοκατάσταση, όπως την ανέφερε.

Γενικότερα, η ηθοποιός εξήγησε, πως ήθελε να μπει στον καλλιτεχνικό χώρο από πολύ μικρή και μάλιστα με το που τελείωσε το σχολείο δεν ενδιαφερόταν να σπουδάσει, αλλά να μπει στην υποκριτική.

Το γεγονός, όμως ότι ανήκει σε έναν κόσμο που έχει όλα τα φώτα στραμμένα πάνω του δεν ενθουσιάζει τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Μάλιστα τόνισε, πως η λάμψη που είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν την γοήτευε.

Δείτε επίσης: «Από εσένα το μαθαίνω τώρα...» - ''Σάστισε'' η Δάφνη Λαμπρόγιαννη με την είδηση που αφορά στο όνομά της

Το σχόλιο της Δάφνης Λαμπρόγιαννη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Στο σχολείο δεν ήμουν ούτε καλή ούτε κακή. Δεν με ενδιέφερε πάρα πολύ, δεν ήθελα να είμαι καμία φοβερή μαθήτρια. Δεν πήγα πανεπιστήμιο. Ήξερα ότι θέλω να κάνω αυτήν τη δουλειά από πάντα. Από πάντα ήθελα να κάνω αυτή την δουλειά, απλώς δεν ήθελα μόνο τη λάμψη.

Ήξερα ότι κάτι άλλο υπάρχει εκεί πιο βαθύ και ουσιαστικό. Δηλαδή το εξωτερικό, ας πούμε αυτό που είχε η Βουγιουκλάκη δεν μου έλεγε τίποτα από μωρό, που το θυμάμαι» συμπλήρωσε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Δάφνη Λαμπρόγιαννη - Βουγιουκλάκη

Η απέχθειά της για τη ''σελεμπριτοκατάσταση''

«Έχω μια απέχθεια για τη σελεμπριτοκατάσταση! Φίλε μου καλέ, η υποκριτική δεν είναι σελεμπριτοκατάσταση. Αυτό είναι πάρεργο και αν δεν ξέρεις να το κάνεις δε σημαίνει, ότι δεν ξέρεις να κάνεις το άλλο. Πάντα έτσι ήμουν. Αυτό που συνέβη με την επιτυχία του ''Είσα το ταίρι μου'' δε μου άρεσε», είπε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.