Γιώργος Λιάγκας - Η ανακοίνωση για την υγεία του: «Για να αντέξω να βγάλω το τρίωρο...»

Τι συνέβη σήμερα 17/1 το πρωί όταν σηκώθηκε από το κρεβάτι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας - Η ανακοίνωση για την υγεία του: «Για να αντέξω να βγάλω το τρίωρο...»

Μια διαφορετική έναρξη έκανε σήμερα Τετάρτη 17/1 ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, καθώς η φωνή του είχε κλείσει και δεν μπορούσε να μιλήσει κανονικά. Ανακοίνωσε λοιπόν, πως η εκπομπή θα είναι λίγο πιο... ερωτική καθώς θα μιλάει χαμηλόφωνα.

Επίσης, ξεκαθάρισε πως δεν έχει κορωνοϊό αλλά ούτε και φαρυγγίτιδα, θέλοντας να απαντήσει σε τυχόν σχόλια που θα μπορούσαν να γίνουν σχετικά με την υγεία του.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό

«Καλή σας ημέρα. Σήμερα θα κάνουμε λίγο πιο ερωτική την εκπομπή, θα μιλάω πιο χαμηλόφωνα από ότι με έχετε συνηθίσει για να αντέξω να βγάλω το τρίωρο. Γιατί το πρωί που σηκώθηκα δεν έβγαινε καθόλου η φωνή. Τώρα με τρία τσάγια που έχω πει βγαίνει λίγο η φωνή. Σας ζητώ εκ προοιμίου συγγνώμη για τα κοκοράκια που θα βγούνε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε επίσης: «Ας είναι καλά το Facetime! Εμείς οι χωρισμένοι γονείς...» - Το όλο νόημα σχόλιο για τα παιδιά του

To ατύχημα που είχε

Το ατύχημα που είχε πριν δυο ημέρες με το αυτοκίνητό του αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας την Τρίτη 16/12 στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1. Αφορμή στάθηκε ο διανομέας πιτσαρίας που φέρεται να έκανε την ανάγκη του στο ασανσέρ πολυκατοικίας μετά την παράδοση παραγγελίας.

Συγκεκριμένα περιέγραψε πως ένας διανομέας προχθές έτρεχε και λόγω του ότι οι δρόμοι γλιστρούσαν από την βροχή, έπεσε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα η μηχανή να διαλυθεί.

«Έπεσε ένας ντελιβεράς πάνω μου προχθές πίσω στο αυτοκίνητο. Έτρεχε ο άνθρωπος να προλάβει , πάτησε φρένο, γλιστρούσε και έπεσε στο αυτοκίνητο. Βγήκα έξω, μου ζήτησε συγγνώμη. Του είπα "τι συγγνώμη βρε άνθρωπέ μου, είσαι καλά;". Διαλύθηκε η μηχανή του. Μόλις κατάλαβε ότι είναι καλά ο άνθρωπος και περπατάει, λέει συγγνώμη. Δεν πλήρωσε, έχει ασφάλεια και θα πληρώσει η ασφάλεια. Σκέψου να σκοτωνόταν. Έπεσε με δύναμη πάνω μου. Έπαθα σοκ», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε επίσης τι είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας για το αυτοκίνητο του Αλέξη Τσίπρα: «Έπαθα σοκ! Ο επικεφαλής της Κεντροαριστεράς στην Ελλάδα να κυκλοφορεί με range rover»