Άννα Βίσση – Νίκος Καρβέλας: Βραδινή έξοδος για τους πρώην συζύγους

Διαζύγιο στα χαρτιά, αλλά όχι στη ζωή!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Μπορεί να έχουν χωρίσει οριστικά εδώ και 30 χρόνια, αλλά παραμένουν ενωμένοι στη ζωή, διατηρούν φιλικές και καλλιτεχνικές σχέσεις, ενώ δεν είναι σπάνιο να τους δούμε σε κάποια βραδινή έξοδο σε ανύποπτο χρόνο και ας μην συντρέχουν επαγγελματικοί λόγοι. Αυτό έγινε και την περασμένη Τρίτη 16 Ιανουαρίου, όταν η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας έκαναν βόλτα με το αυτοκίνητο του μουσικοσυνθέτη, με την απόλυτη σταρ να ανεβάζει μία φωτογραφία μαζί του.

Μουσική πέρα για πέρα η σχέση που τους ενώνει, αφού εκείνη αυτοχαρακτηρίζεται ως η νότα «Ντο», στο στόρι που ανέβασε, ενώ ο Νίκος Καρβέλας είναι το... «Σι». Η Άννα Βίσση δεν έχει κρύψει πάντως ότι πλέον έχουν τις καλύτερες σχέσεις, ίσως ακόμα περισσότερο και από την περίοδο που ήταν παντρεμένοι. Και οι δύο εκφράζονται πάντα με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον, συνεχίζουν να συνεργάζονται και να απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Αργυρός: Μέσα στο 2023 έκανε τζίρο 35 εκατομμύρια ευρώ - Η εταιρία που κανείς δεν γνώριζε

Άννα Βίσση Νίκος Καρβέλας
Η φωτογραφία που ανέβασε η Άννα Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα
Instagram/annavissiofficial

Σταθερά μαζί Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας μετά το διαζύγιο

Και φυσικά δεν είναι η μοναδική φορά που τους συναντάμε μαζί, ούτε καν η πρώτη μέσα στον τελευταίο μήνα. Το πρώην ζευγάρι είχε περάσει μαζί και τις γιορτές των Χριστουγέννων, έχοντας συντροφιά την κόρη που απέκτησε, την Σοφία Καρβέλα, ενώ το «παρών» έδωσε και η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα, Έλενα Φερεντίνου, μαζί με τον γιο τους. Χαρακτηριστικό είναι πως τα πέρασαν λίγο... διαφορετικά, αφού πήγαν σε γκουρμέ εστιατόριο της Αθήνας και έφαγαν σούσι.

Η Άννα Βίσση είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για το διαζύγιό τους στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «Τετ-α-τετ». Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Με τον Καρβέλα, νομίζω ότι θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Απλώς μας είχε τελειώσει το πρακτικό μέρος του έρωτα: το σεξ δηλαδή. Η φύση σ’ το παίρνει κάποια στιγμή και αυτό. Έρχεται και σου λέει: Μπάστα, πάει αυτό. Και δεν είναι κακό. Αντιθέτως, οι άνθρωποι φοβούνται να παραδεχτούν πράγματα σαν αυτά».