Βίκυ Κάβουρα: Τα ''έσπασε'' στη σκηνή με εφαρμοστό παντελόνι - Ο ξέφρενος χορός στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της (Βίντεο)

Όλο νάζι και χαρά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μόλις εχθές, Τρίτη 16/1 ανακοινώθηκαν τα πολύ ευχάριστα νέα για την προσωπική ζωή της Βίκυ Κάβουρα, καθώς η ηθοποιός είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Τζαβέλλα (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα).

Η ηθοποιός βρίσκεται στον 5ο μήνα της κύησής της και αφού ολοκλήρωσε τον πρώτο σημαντικό κύκλο εξετάσεων κυκλοφορεί πια ελεύθερη χωρίς να κρύβει την εγκυμοσύνη της. Το βράδυ μάλιστα της Τρίτης 16/1 η ίδια παρευρέθηκε στο Εθνικό θέατρο στη σκηνή του REX.

Το βίντεο με τη Βίκυ Κάβουρα να χορεύει στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Στην παρουσίαση θεατρικού ημερολογίου - λευκώματος ΤΑΣΕΗ 2024 έδωσε λοιπόν το παρόν η Βίκυ Κάβουρα μεταξύ πολλών ηθοποιών. Μέσα από βίντεο, που δημοσιεύτηκε στα social media είδαμε την ίδια να ανεβαίνει στη σκηνή χορεύοντας στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης - γεμάτη νάζι και χαρά!

Οι επώνυμοι άντρες που πέρασαν από την ζωή της

Νίκος Οικονομόπουλος

Η Βίκυ Κάβουρα και ο Νίκος Οικονομόπουλος

Η γνωριμία τους έγινε τον Ιούνιο του 2013 σε μια βραδινή έξοδο. Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός θέλησαν από την πρώτη στιγμή να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στον έρωτά τους χωρίς ωστόσο να κρύβονται. Δειλά δειλά ξεκίνησαν να κάνουν και τις πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους, ενώ ήταν σχεδόν αχώριστοι.

Μετά από 1,5 χρόνο, ωστόσο, κι ενώ όλοι πίστευαν πως το ζευγάρι αυτό θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, έγινε γνωστός ο χωρισμός τους. «Δεν είμαστε 15 χρόνων που είπαμε “τα φτιάξαμε” και μετά “τώρα τα χαλάμε”. Εννοείται πως δεν μπορείς να χωρίσεις με έναν άνθρωπο, με τον οποίο αγαπήθηκες πολύ, από τη μία μέρα στην άλλη. Το προσπαθείς, το εξετάζεις και αν δεν είναι κατάλληλο το έδαφος, παίρνεις αποστάσεις και βλέπεις πώς εξελίσσεται η κατάσταση. Αλήθεια θέλω να είναι καλά. Τον σκέφτομαι, τον νοιάζομαι και θέλω να είναι καλά. Μερικές φορές ο χωρισμός χρειάζεται, ώστε να πάρεις απόσταση από τα πράγματα και να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς συμβαίνει», είχε εξομολογηθεί τότε η ηθοποιός στο περιοδικό People.

Γιώργος Βίγγος

Η Βίκυ Κάβουρα κι ο Γιώργος Βίγγος

Η σχέση αυτή δεν κράτησε ούτε ένα χρόνο, αφού πάνω στο 8μηνο έγινε γνωστό πως οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει σε βραδινές τους εξόδους καθώς και στη Μύκονο όπου είχαν κάνει διακοπές το καλοκαίρι του 2019.

«Χώρισα μάλλον γιατί δεν ήμουν ευτυχισμένη; Ξέρεις πολύ καλά ότι καμία γυναίκα δεν χωρίζει, αν δεν της φταίει κάτι πολύ σημαντικό. Καμία γυναίκα δεν φεύγει από μόνη της. Νομίζω το ίδιο πονάει, τι σημασία έχει ποιος το έκανε, ποιος χωρίζει ποιον; Σημασία έχει ότι το διάστημα πριν χωρίσεις, που λες “ωχ δεν λειτουργεί”, αυτό πονάει» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η ηθοποιός μετά τον χωρισμό σε τηλεοπτική εκπομπή.

Και φτάνοντας στο τώρα, έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Γιώργου Τζαβέλλα κι αυτό είναι αρκετό!