Βίκυ Κάβουρα: Με μαύρο κολάν και την κοιλίτσα φουσκωμένη - Οι πρώτες φωτογραφίες στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης

Έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση ανακοινώνοντας τα ευχάριστα νέα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Η Βίκυ Κάβουρα διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στην προσωπική της ζωή. Όπως ανακοινώθηκε - έχοντας η ίδια δώσει το πράσινο φως - είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Βρίσκεται στον 5ο μήνα και σε λίγο καιρό θα υποδεχτούν με τον σύντροφό της, Γιώργο Τζαβέλλα, τον καρπό του έρωτα τους.

Η ηθοποιός έχοντας περάσει το πρώτο κρίσιμο τρίμηνο της κύησης, πήρε την απόφαση να μην κρύβει πλέον την εγκυμοσύνη της, πραγματοποιώντας την πρώτη δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα. Έδωσε το παρόν στην κοπή πίτας του Make a wish - Κάνε μια ευχή Ελλάδος και πόζαρε μπροστά στον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Βίκυς Κάβουρα στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης

Η Βίκυ Κάβουρα λαμπερή και εντυπωσιακή όπως πάντα, επέλεξε να φορέσει μαύρο κολάν με μαύρη μπλούζα και ίδιου χρώματος τζάκετ και μποτάκια, δείχνοντας καθαρά πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της (δείτε επίσης βίντεο από την βραδιά).

Με τον Γιώργο Τζαβέλλα είναι μαζί περίπου 1μιση χρόνο, έχοντας αποφασίσει τους τελευταίους μήνες να μην κρύβουν τη σχέση τους. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Περιστερίου θα γίνει δεύτερη φορά μπαμπάς, αφού έχει ήδη ένα γιο από την πρώην σύζυγό του. Δείτε επίσης εδώ ποια είναι η πρώην σύντροφός του.

Ποιο είναι όμως το φύλο του μωρού που περιμένει με την Βίκυ Κάβουρα; - δείτε εδώ!

Βίκυ Κάβουρα έγκυος

Βίκυ Κάβουρα παιδί

Βίκυ Κάβουρα εγκυμοσύνη

Τι ξέρουμε για τον σύντροφο της Βίκυς Κάβουρα, Γιώργο Τζαβέλλα

Ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι ποδοσφαιριστής. Μεγάλωσε στον Βύρωνα και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις μικρές ομάδες της τοπικής Δόξας, από όπου μετακινήθηκε στην Τερψιθέα στα 16 του χρόνια, με την οποία την περίοδο 2005–06 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής. Λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούνιο του 2006, συμμετείχε στην Α' Εθνική με τη νεοφώτιστη τότε Κέρκυρα.

Στις 4 Ιουνίου 2010 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Άιντραχτ Φραγκφούρτης και την περίοδο 2010–11 αγωνίστηκε στην Μπουντεσλίγκα, με την μεταγραφή του να κοστίζει 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Ως παίκτης της Άιντραχτ είχε σκοράρει από απόσταση ρεκόρ για το γερμανικό πρωτάθλημα. Σε ένα παιχνίδι εναντίον της Σάλκε έβαλε γκολ από τα 73 μέτρα, με αντίπαλο τερματοφύλακα τον Μάνουελ Νόιερ.

Τον Ιανουάριο του 2012, παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Μονακό, από την οποία αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2012 με μεταγραφή.

Στις 28 Αυγούστου 2013 έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Πριγκιπάτου και λίγες ημέρες αργότερα υπέγραψε στον ΠΑΟΚ, στον οποίο παρέμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2017, συμπληρώνοντας 78 συμμετοχές πρωταθλήματος και 5 τέρματα.

Στις 21 Ιανουαρίου 2017, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2½ χρόνων με την τουρκική Αλάνιασπορ.

Στις 30 Ιουνίου του 2021 ο Γιώργος Τζαβέλλας επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της ΑΕΚ, βάζοντας την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Τον Ιούνιο του 2023, ανακοινώθηκε η απόκτηση του από την τουρκική Πέντικσπορ, επιστρέφοντας έτσι στο τουρκικό πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά λίγο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου αποφάσισε να αποχωρήσει από την Τουρκία και να επιστρέψει στην Ελλάδα, υπογράφοντας συμβόλαιο με την ομάδα του Περιστερίου, τον Ατρόμητο.

Διεθνής καριέρα

Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας στο γήπεδο

Πληροφορίες της Βικιπαίδεια, επίσης, αναφέρουν πως την περίοδο 2005–06, ως ποδοσφαιριστής της Τερψιθέας, κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων, λίγο πριν κλείσει τα 18 του χρόνια, με την οποία αγωνίστηκε συνολικά 8 φορές σημειώνοντας και ένα τέρμα.

Τον Νοέμβριο του 2009 κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών για τον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ της Ελλάδας με την Ουκρανία, που διεξήχθη στις 18 Νοεμβρίου στο Ντόνετσκ, χωρίς να αγωνιστεί. Ο Ότο Ρεχάγκελ τον κάλεσε ξανά για τον φιλικό αγώνα προετοιμασίας με τη Σενεγάλη στις 3 Μαρτίου 2010 και συμμετείχε στην προετοιμασία για το Μουντιάλ 2010, αποκλείστηκε όμως από την τελική 23άδα που πήγε στη Νότια Αφρική.

Το ντεμπούτο του με την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε τελικά με προπονητή τον Φερνάντο Σάντος στις 7 Σεπτεμβρίου 2010, στον εκτός έδρας αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2012 με την Κροατία (0–0), στον οποίο υπήρξε από τους διακεκριμένους, ενώ έλαβε μέρος και στην τελική φάση της διοργάνωσης που διεξήχθη στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας έχοντας συμμετοχή σε δύο αγώνες.

Υπήρξε μέλος της ελληνικής αποστολής που συμμετείχε στο Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία.

Στις 17 Νοεμβρίου 2023 ο Τζαβέλλας πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση με την εθνική ομάδα στην φιλική αναμέτρηση εναντίον της Νέας Ζηλανδίας (νίκη 2-0), συμπληρώνοντας παράλληλα την 50η του συμμετοχή με την γαλανόλευκη.

Προσωπική ζωή

Γιώργος Τζαβέλλας

Το 2014 ξεκίνησε τη σχέση του με την Μις Ελλάς 2012, Αθηνά Πικράκη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 4 Αυγούστου 2018 στο Ηράκλειο Κρήτης και απέκτησε έναν γιο, τον Δημήτρη (γενν. 8 Οκτωβρίου 2018) (δείτε εδώ φωτογραφία με το νυφικό). Το 2022, ανακοινώθηκε ο χωρισμός του Τζαβέλλα από την Πικράκη αλλά και η σχέση του με την ηθοποιό-επιχειρηματία Βίκυ Κάβουρα με την οποία τώρα είναι έτοιμος πια να κάνει το επόμενο βήμα!