«Καταπέλτης» η Εύη Βατίδου για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Να πάρουν πίσω αυτό που είπαν»

Τα σχόλια δεν έμειναν αναπάντητα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«Καταπέλτης» η Εύη Βατίδου για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Να πάρουν πίσω αυτό που είπαν»

Με έντονο τρόπο σχολιάστηκαν από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου οι δηλώσεις της Εύης Βατίδου. Να θυμίσουμε πως είχε εμφανιστεί υπέρ του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά κατά στο θέμα της τεκνοθεσίας, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι: «Σκέψου τον ρατσισμό να πηγαίνεις τώρα το παιδί σου στο σχολείο, να ξέρει το υπόλοιπο σύνολο ότι είναι ένα παιδί υιοθετημένο, ότι οι γονείς του δεν το έχουν αποδεχτεί γιατί το παράτησαν σε ένα ορφανοτροφείο».

Επάνω σε αυτό η παρουσιάστρια ανέφερε: «Αν είναι δυνατόν να λες ένα παιδάκι βρέθηκε σε ίδρυμα, το παράτησαν οι γονείς του, είναι ντροπιαστικό, αλήθεια», ενώ η συνεργάτιδά της, Χρίσλα Γεωργακοπούλου, συμπλήρωσε σε ακόμα πιο έντονο ύφος: «Θέλω κάποια στιγμή να καταλάβει η -συμπαθέστατη κατά τ' άλλα- Εύη Βατίδου ότι κανένα υιοθετημένο παιδί δεν είναι πεταμένο, και δεν πρέπει να ντρέπεται, αν είναι δυνατόν...»

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Αργυρός: Μέσα στο 2023 έκανε τζίρο 35 εκατομμύρια ευρώ - Η εταιρία που κανείς δεν γνώριζε

Η απάντηση της Εύης Βατίδου στα σχόλια που ακούστηκαν

Η τελευταία φράση έφερε και την αντίδραση της Εύης Βατίδου, η οποία σε νέες δηλώσεις της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» απάντησε: «Εγώ χρησιμοποίησα την έκφραση: “Τα υιοθετημένα παιδιά είναι πεταμένα”; Όχι. Τη λέξη “πέταμα” που είπανε, να την πάρουν πίσω και όποιος το έγραψε να το πάρει πίσω,. Εγώ δεν χρησιμοποιώ τέτοιες εκφράσεις, ξέρω πολύ καλά να χρησιμοποιώ τον λόγο και τι λέω».

Και πρόσθεσε σε ό,τι αφορά τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου: «Τα είπε κατά τη γνώμη της γιατί κατά τη δική μου τη γνώμη είναι ντροπιαστικό ο γονιός να το παρατάει το παιδί. Τι είναι το παιδί, σκυλί; Είναι σαν να λες ότι το έκανες με δική σου βούληση, και συνειδητοποίησες ότι είσαι ανίκανος να το μεγαλώσεις»

Η Εύη Βατίδου κατέληξε όσον αφορά το θέμα: «Είμαι μάνα, έχω μεγαλώσει παιδιά, εγώ ξέρω τι σημαίνει να μεγαλώνεις παιδιά, ξέρω τι σημαίνει να τσακώνεσαι μέσα στο σπίτι σου, ενδοοικογενειακή βία και να ρίχνεις μπουκέτα. Όταν τσακώνεσαι, υπάρχει κι ένα παιδί. Αν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο είναι τόσο καλοφτιαγμένο, που θα έχει άρθρα για να εμπερικλείουν και να βάζουν πάνω απ' όλα το συμφέρον των παιδιών, είμαι μαζί τους».