Κλέλια Ρένεση - Το ξέσπασμα για την νομοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Ανοίγει ο δρόμος για παράνομο "εμπόριο μήτρας" και μωρών»

Η ανάρτηση κόλαφος της ηθοποιού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κλέλια Ρένεση - Το ξέσπασμα για την νομοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Ανοίγει ο δρόμος για παράνομο

Η Κλέλια Ρένεση πολλές φορές έχει τοποθετηθεί για θέματα που αφορούν την κοινωνία, ενώ κατεβαίνει και διαδηλώνει ειρηνικά στους δρόμους για τα δικαιώματα των ανθρώπων, αρκετές φορές μαζί και με την κόρη της (δείτε βίντεο). Αυτή την φορά θέλησε να τοποθετηθεί για την νομοθεσία σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια, την τεκνοθεσία από αυτά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο και ξέσπασε, μοιράζοντας τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους, μιλώντας με πολύ σκληρά λόγια για τους σημερινούς γονείς.

Αφορμή στάθηκε το "Παρά φύσιν" για το οποίο μιλούν απλοί πολίτες, πολιτικοί και πρόσωπα της εκκλησίας σχετικά με την απόφαση των ομόφυλων ζευγαριών να αποκτήσουν παιδί από παρένθετη μητέρα.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση

«Τόσες ημέρες ακούω και βλέπω δοκίμια στα ψηφιακά καφενεία για την τεκνιθεσία ομοφυλόφιλων. Ο τίτλος "Παρά φύσιν". Κόντρα στην φύση λοιπόν να μεγαλώσει ένα παιδάκι με δυο γονείς του ίδιου φίλου. Ενώ ΌΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΥΣΙΚΑ. Βέβαια!

Είμαστε πλήρως εναρμονισμένοι με την φύση μας. Βουτηγμένοι για τα καλά στο χάος της αστικής καθημερινότητας, από το πρωί μέχρι το βράδυ τρέχουμε να ανταποκριθούμε σε εργασίες και υποχρεώσεις, παρκάρισμα παιδιού σε όσες περισσότερες δραστηριότητες μπορούμε, ετοιμάζουμε ένα γεύμα της θλίψης με μεταλλαγμένα φαγητά, μαμά και μπαμπά σε πλήρη σύγχυση συνεχώς, κατάκοποι και ηττημένοι από ένα σύστημα αδίστακτο, μέσα στον ιστό της αδιανόητης ταχύτητας των εξελίξεων και των συνεχώς ανατροπών. Για να βγει ο μήνας, το 90% των Ελλήνων φτύνουν αίμα. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ! ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!

Που τα βουτάμε από 6 μηνών σε βρεφονηπιακούς και τρέχουμε να φύγουμε από την πόρτα του σταθμού με δάκρυα στα μάτια μη τύχει και ακούσουμε το κλάμα του, που ακόμα τρέχει το γάλα μας και ντρεπόμαστε και το κρύβουμε στην δουλειά και πάμε στην τουαλέτα να αντλήσουμε, δίπλα στα ούρα και στα κόπρανα γιατί ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ να σε δούμε οι συνάδελφοι...», γράφει μεταξύ άλλων στην ανάρτηση της.

Δείτε εδώ αναλυτικά όλη την ανάρτηση της: