Σε συγκέντρωση η Κλέλια Ρένεση στο κέντρο της Αθήνας - Μαζί με την 4χρονη κόρη της και το πατίνι της (Βίντεο)

Παντού μαζί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
klelia_renesi - instagram
klelia_renesi - instagram

Η Κλέλια Ρένεση αποτελεί πρότυπο μητέρας, καθώς πήρε την απόφαση να φέρει στον κόσμο της κόρη της, Κοραλία και μάλιστα τη μεγαλώνει με το δικό της μοναδικό τρόπο, με μαμά και κόρη να είναι αχώριστες σε ό,τι και αν κάνουν.

Οι καλοκαιρινές τους διακοπές στη Γαύδο ήταν ανέμελες, χαλαρές με τις δύο να έχουν απόλυτη επαφή με τη φύση και τις ομορφιές της (δείτε εδώ το ατύχημα που είχε η ηθοποιός στο νησί). Η επιστροφή στην Αθήνα ωστόσο ήταν αναγκαία, καθώς η Ρένεση και η Κοραλία θα πρέπει να μπουν στο φθινοπωρινό κλίμα.

Μάχιμες και στο δρόμο τις βρήκε ο Σεπτέμβρης, καθώς η ηθοποιός κατέβηκε με την κόρη της σε συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας, που έγινε εν όψει των καταστροφικών πυρκαγιών στη χώρα, με την Κοραλία να βαδίζει προς τον κόσμο με το πατίνι της.

Η Κλέλια Ρένεση πήγε σε συγκέντρωση με την κόρη της

Σε πανηγύρι στη Γαύδο με την Κοραλία

Η Κλέλια Ρένεση δεν ακολουθεί την πεπατημένη όσον αφορά στις καλοκαιρινές της διακοπές, καθώς αποφεύγει τα χλιδάτα ξενοδοχεία, τις πισίνες και τα beach bar, περνώντας τον χρόνο της με την κόρη της, Κοραλία, σε κάποιο camping, με τα τελευταία χρόνια να επισκέπτεται την Γαύδο κατά κύριο λόγο (δείτε εδώ τι είχε συμβεί πέρυσι με την ίδια εκεί).

Της αρέσει να έρχεται πιο κοντά στη φύση, μαζί με το παιδί της, επομένως οι δυο τους διασκεδάζουν "εναλλακτικά". Αυτές τις μέρες, λοιπόν, βρέθηκαν ξανά στη Γαύδο και με αφορμή τον δεκαπενταύγουστο, συμμετείχαν σε πανηγύρι που διοργανώθηκε στην παραλία Σαρακήνικο του νησιού.

Ο κόσμος δεν σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδά από το βράδυ μέχρι το πρωί και η ηθοποιός ενθουσιασμένη τράβηξε βίντεο από τις στιγμές της εκεί, αφού πλέον είχε πια ξημερώσει, και το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην αγκαλιά της, φυσικά, βρισκόταν η μικρή Κοραλία, ντυμένη και εκείνη με το μαγιό και το καπέλο της, όπως η μαμά της (δείτε εδώ φωτογραφίες από την βάφτισή της).