Αντώνης Ρέμος: Η όλο νόημα απάντηση στον Γιώργο Νταλάρα

Πώς αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για τις επίμαχες δηλώσεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Παρών στην απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου στον Γιώργο Σαμπάνη για το album «Λες και με ξέρεις» ήταν ο Αντώνης Ρέμος και για πρώτη φορά είχε την ευκαιρία να απαντήσει μετά την επίμαχη συνέντευξη του Γιώργου Νταλάρα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», όπου εξαπέλυσε τα πυρά του απέναντι στον Κωνσταντίνο Αργυρό και στον ίδιο.

Να θυμίσουμε πως, όταν ρωτήθηκε σχετικά, ο Γιώργος Νταλάρας είχε συγκρίνει τον Αντώνη Ρέμο με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση λέγοντας: «Η καλή φωνή είναι πάντα καλή φωνή. Για σκέψου ότι το παιδί βγαίνει στη δουλειά σήμερα και λέει "Θέλω να γίνω σαν τον Ρέμο, σαν τον Αργυρό". Δεν έχει το ίδιο στίγμα ο Καζαντζίδης και ο Μπιθικώτσης, με το στίγμα που ενδεχομένως θα αφήσει ο Ρέμος. Άλλος τραγουδιστής ο Ρέμος, άλλος ο Μπιθικώτσης. Έχουμε τώρα καταπληκτικούς ανθρώπους στο χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται τη σχέση τους με το τραγούδι και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Είναι ντροπή».

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Αργυρός: Μέσα στο 2023 έκανε τζίρο 35 εκατομμύρια ευρώ - Η εταιρία που κανείς δεν γνώριζε

Πρώτη εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου μετά τις επίμαχες δηλώσεις

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, απ' όταν και ξέσπασε ο ντόρος, δεν είχε κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση ο Αντώνης Ρέμος. Αυτή τη φορά ωστόσο βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Σαμπάνης με την Δέσποινα Βανδή και απάντησε με νόημα στην κάμερα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1: «Οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες πρέπει να είναι παντού. Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, γιατί κάνουμε τα ίδια πράγματα, και μόνο αν στηρίζεις τους συναδέλφους σου μπορείς να δώσεις πράγματα στον κόσμο που θα μείνουν και θα έχουν πραγματική αξία».

Μπορεί να μην τον κατονόμασε, αλλά ήταν ξεκάθαρη η απόσταση που πήρε από την πρόσφατη στάση του Γιώργου Νταλάρα απέναντι σε νεότερους καλλιτέχνες. Όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα πάντως, όταν ο δημοσιογράφος ανέφερε το όνομά του, ο Αντώνης Ρέμος τον ευχαρίστησε και κατευθύνθηκε γρήγορα προς το αυτοκίνητό του. «Δεν έχω να πω κάτι, ευχαριστώ πολύ», είπε πριν οι συνεργάτες του απομακρύνουν την κάμερα.