Φιλοθέη Μωβ: Αποκάλεσε δημόσια τον Γιάννη Βαρδή ''σκουπίδι'' - Η αποστομωτική απάντηση του τραγουδιστή

Κόντρα δίχως τέλος!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φιλοθέη Μωβ: Αποκάλεσε δημόσια τον Γιάννη Βαρδή ''σκουπίδι'' - Η αποστομωτική απάντηση του τραγουδιστή

Η ''κόντρα'' που έχει ανοίξει ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδή και την πρώην σύζυγό του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ δεν έχει τελειωμό με την τελευταία να παραχωρεί νέες δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα και προβλήθηκαν την Τετάρτη 17/1

Η γυναίκα έχει αποφασίσει να μην δώσει συνέχεια και έτσι δεν αναφέρθηκε καθόλου ονομαστικά στον Γιάννη Βαρδή. Εντύπωση έκανε ωστόσο η στιγμή, που η Φιλοθέη Μωβ αποκάλεσε έμενα τον τραγουδιστή ''σκουπίδι''.

Δείτε επίσης: Γιάννης Βαρδής για Φιλοθέη Μωβ: «Ήθελε να γίνει εκείνη τη στιγμή ο γάμος, ένας άνθρωπος χωρίς δόλο θα περίμενε»

Οι αιχμηρές δηλώσεις της Φιλοθέης Μωβ για τον Γιάννη Βαρδή

«Έχουν περάσει 10 χρόνια από τον θάνατο του Αντώνη. Μου λείπει πάρα πολύ, παρ' όλο που δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι εδώ, έχω μία άρνηση. Νιώθω ότι είναι κάπου.

Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι αρνητικό, αυτά λύνονται αλλού. Δεν έχω πίκρα, έχω αδιαφορία. Είχα εκνευρισμό κάποια στιγμή. Τα τίποτα, τα σκουπίδια τα αντιμετωπίζουμε με το να πηγαίνουμε να τα πετάμε.

Δεν με ενδιαφέρει τι λένε. Ο Αντώνης ήταν ένας πολύ φρέσκος άνθρωπος και δεν έλεγε ρητά, που λέει ο λαός. Τα στηρίγματά μου σήμερα είναι σίγουρα η μητέρα, η κόρη μου, ο σύντροφός μου και 40 άνθρωποι που είναι εδώ», είπε η Φιλοθέη Μωβ.

Η απάντηση του Γιάννη Βαρδή

Μετά τις δηλώσεις της Φιλοθέσης Μωβ ο Γιάννης Βαρδής παραχώρησε και εκείνος δηλώσεις στο Super Κατερίνα απαντώντας στο σχόλιο: «Τα σκουπίδια τα αντιμετωπίζουμε με το να πηγαίνουμε να τα πετάμε».

«Θεωρεί δηλαδή τον γιο του Αντώνη Βαρδή σκουπίδι; Το dna του Αντώνη Βαρδή, που υποτίθεται το αγαπάει το θεωρεί σκουπίδι; Τι να σας πω εγώ για αυτό. Εγώ μιλάω με χαρτιά. Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά, που μιλάω για αυτό, δε θα μιλήσω ξανά γι αυτήν την κυρία. Αν βέβαια μπούμε στη διαδικασία ακύρωσης του γάμου - με μεγάλη μου χαρά, εγώ θα το κάνω αυτό. Σαν μάρτυρας αυτό δε μπορώ να το κάνω εγώ, μπορεί όμως η αδερφή μου.

Ας έχει το νου της κάποια στιγμή μπορεί και να συμβεί. Έχει ακούσει πολλά πράγματα από τον πατέρα μου, που δεν τήρησε. Όπως ότι τα πνευματικά δικαιώματα είναι δικά μας, ότι δε θα ζητήσει τίποτα από την οικογένειά μας και όμως δεν τήρησε τίποτα.

Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να μην υπογράψω για το γάμο. Έχω την αίσθηση, ότι με έπιασαν εξαπίνης. Έδειξε το διαφορετικό της πρόσωπο μετά. Δε μπορούσα όμως να σκεφτώ καθαρά και να πω είναι μαζί 10 χρόνια, ας γίνει καλά και ας παντρευτούν μετά. Γιατί ο πατέρας μου τόσα χρόνια δεν παντρεύτηκε αν το ήθελε;

Τότε ο πατέρας μου δεν είχε καλή αντίληψη. Οι γνωματεύσεις γράφουν, ότι εκείνη την περίοδο, όταν έγινες η διαθήκη και ο γάμος δεν είχε σωστή αντίληψη για να παίρνει αποφάσεις. Μπορεί να δείξω κάποια στιγμή το χαρτί αν σκληρύνουν τα πράγματα.

Ήθελε η νύφη και ο μάρτυρας να γίνει ο γάμος. Ο γαμπρός δεν πήρε χαμπάρι και το λέω έτσι σκληρά, γιατί όταν ήμουν στο σπίτι ο πατέρας μου κοιμόταν και όταν επέστρεψα σπίτι μετά την υπογραφή ο πατέρας μου πάλι κοιμόταν. Δεν κατάλαβε τίποτα», είπε ο Γιάννης Βαρδής.