Άννα Φόνσου: Η ανακοίνωση από το "Σπίτι του Ηθοποιού" για τον Γιώργο Λαμπάτο

«Δεν είναι σωστό να μην γνωρίζουμε τίποτα και να έχει βουίξει το Tik Tok»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Γιώργος Λαμπάτος συγκλόνισε με την αποκάλυψη που έκανε για την τραγική οικονομική του κατάσταση. Ο ηθοποιός ζει σε ένα υπόγειο 15 τμ μαζί με το σκυλάκι του και ζει με 220 ευρώ το μήνα, καθώς δεν του έχει γίνει ούτε μια επαγγελματική πρόταση για δουλειά.

Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε έχει φτάσει στο σημείο να καπνίσει γόπα από το δρόμο, ενώ έχει σκεφτεί και να βάλει τέλος στη ζωή του. Του είχαν κόψει το ρεύμα για 1,5 χρόνο και όπως αποκάλυψε βρίσκεται κοντά στο να του το κόψουν ξανά - δείτε εδώ την συνέντευξη του.

Η ανακοίνωση από το Σπίτι του Ηθοποιού για τον Γιώργο Λαμπάτο

Μετά την συνέντευξη που παραχώρησε στην Espresso, η Άννα Φόνσου μέσα από την σελίδα του Σπίτι του Ηθοποιού έκανε μια ανακοίνωση σχετικά, η οποία αφορά όλους τους ηθοποιούς που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

«Παρακαλούμε όποιος συνάδελφος αντιμετωπίζει προβλήματα να έρχεται πρώτα σε επαφή με το Σπίτι του Ηθοποιού και με το ΣΕΗ. Δεν είναι σωστό εφόσον υπάρχουμε εμείς παντού και πάντα για εσάς, να μη γνωρίζουμε τίποτα και να έχει βουίξει το TikTok», έγραψαν χαρακτηριστικά.


Συγκλονίζει ο δημοσιογράφος που του πήρε την συνέντευξη

Σήμερα Τετάρτη 17/1 στο Πρωινό του ΑΝΤ1, μίλησε ο δημοσιογράφος που πήρε την συνέντευξη και τους σόκαρε όλους με τα όσα περιέγραψε σχετικά με τα όσα βίωσε όταν μπήκε στο σπίτι του αλλά και όσα του αποκάλυψε ο Γιώργος Λαμπάτος για την ζωή του.

Μάλιστα, ο Νίκος Νικόλιζας ξέσπασε σε κλάματα όταν εξομολογήθηκε πως: «Κάθισα χθες εκεί περίπου 3 ώρες, έκλαιγα σαν μικρό παιδί και όταν γύρισα πίσω στο γραφείο ζήτησα από τον διευθυντή να σηκωθώ να φύγω, να παραιτηθώ γιατί δεν άντεχα. Είχα κάποια χρήματα που του τα έδωσα στο τέλος της συνέντευξης. Ο άνθρωπος άρχισε να κλαίει πάνω στον ώμο μου. Δεν μπορούσα να μην το κάνω. Είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Αν δεν τον βοηθήσει η πολιτεία και τα σωματεία θα έχουμε μια νέα περίπτωση Ρένας Παγκράτη και Γκόλφη. Περιμένουν από μέρα σε μέρα να του κόψουν ξανά το ρεύμα».

Μάλιστα, "λύγισαν" όλοι στο πλατό του Πρωινού και δάκρυσαν, με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει:

«Είπε δεν μπορώ να πάω σε μια πρεμιέρα ούτε να δώσω λεφτά σε μία ταξιθέτρια. Το λέω και θέλω να κλάψω. Ανατριχιάζω! Αξιοπρέπεια ανθρώπου, μπορεί να μην έχει να φάει, μπορεί... συγκινούμαι ειλικρινά να παίρνει τη γόπα από κάτω για να την καπνίσει και η αξιοπρέπειά του, πόσο καλός άνθρωπος είναι, που άλλοι έχουν λεφτά και είναι οι μεγαλύτεροι τσιγκούνηδες και αυτός ένας φτωχός άνθρωπος, ήθελε να πάει θέατρο και λέει να μη δώσω στην ταξιθέτρια; Να ποιος είναι καλός άνθρωπος».