Γιώργος Λιάγκας για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ούτε την έβλεπε η Ελένη Μενεγάκη! Πρέπει να χαλαρώσει»

«Την ενδιέφερε αν λένε ότι έχει έρθει η νέα Μενεγάκη από την Κρήτη;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Την συνέντευξη της Ιωάννας Μαλέσκου στο Happy Day του ALPHA, σχολίασαν σήμερα Τετάρτη 17/1 στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στην Αθήνα και στη συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ, αποκαλύπτοντας την απαγόρευση που της είχαν βάλει για το σκύλο της και όχι μόνο.

Ο Γιώργος Λιάγκας με τους συνεργάτες του αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στην εξομολόγηση που έκανε σχετικά με τα σχόλια που έκαναν πως είναι η "νέα Ελένη Μενεγάκη".

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Ειλικρινά τώρα, πιστεύει η πανέμορφη, γλυκύτατη και υπερταλαντούχα Ιωάννα ότι την ενδιέφερε την Ελένη Μενεγάκη αν λένε ότι έχει έρθει η νέα Μενεγάκη από την Κρήτη; Ούτε την έβλεπε η Ελένη Μενεγάκη. Ειλικρινά. Εγώ αν ήμουν η Ιωάννα Μαλέσκου θα έβγαινα από την πρώτη φορά και θα έλεγα καμία σχέση και θα το έκοβα. Δεν το έκανε, το έκανε μετά, Τη θεωρώ πιο σοβαροφανή από όσο πρέπει. Πρέπει να χαλαρώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας για τις δηλώσεις της.

Τι είπε η Ιωάννα για την σύγκριση με την Μενεγάκη

«Αυτό το πράγμα με είχε κουράσει τόσο πολύ και με στεναχωρούσε. Σταματίνα δε μοιάζουμε, κανένας άνθρωπος δε μοιάζει με κανέναν και δεν είναι ωραίο να συγκρίνεσαι. Το ότι δε μιλούσα ποτέ και δεν τοποθετούμουν σε αυτά, που άκουγα - διάβαζα για εμένα, δε σημαίνει ότι τα ενστερνιζόμουν, απλά το άφηνα να περάσει.

Κάποια στιγμή όμως έμπαινε και στη θέση της Ελένης Μενεγάκη και έλεγα θα νομίζει, ότι ξαφνικά ήρθε μία που προσπαθεί να μου μοιάσει. Πάρα πολύ άσχημο. Το άφηνα και αυτό να περάσει και έλεγα κάποια στιγμή θα καταλάβουν, ότι είμαι διαφορετικός χαρακτήρας, διαφορετική προσωπικότητα!», δήλωσε χαρακτηριστικά απαντώντας πρώτη φορά ανοιχτά.

Δείτε επίσης: «Μιλάς σαν να είσαι η Μενεγάκη! Έκανες μια αποτυχημένη εκπομπή» - Αποστομωτική η Μαλέσκου σε σχόλιο που έλαβε στο instagram