Πλιάτσικο στο σπίτι γνωστού παίκτη της ΑΕΚ - Του έκλεψαν κοσμήματα αξίας που ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ

Έσπασαν την μπαλκονόπορτά του στα Νότια Προάστια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο 33χρονος επιθετικός της ΑΕΚ Στίβεν Τσούμπερ, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε την Τετάρτη 17/1 το Πρωινό δύο άντρες έκαναν πλιάτσικο στο σπίτι, που μένει ο παίκτης στα Νότια Προάστια.

Πιο αναλυτικά, η διάρρηξη έγινε στις 7:20 π.μ όσο ο Τσούμπερ έλειπε από το ισόγειο διαμέρισμά του. Το ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρει, πως οι κλέφτες έσπασαν την μπαλκονόπορτα και άρπαξαν κοσμήματα αξίας περίπου 300.000 ευρώ.

Δείτε επίσης:Ο Άλλος Άνθρωπος: Έσπασαν και έκλεψαν το αυτοκίνητο του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου - «Θα σας βρω και θα κοινοποιήσω και τις φάτσες σας»

Θύμα διάρρηξης πολύ γνωστός παίκτης της ΑΕΚ

Πρόκειται για τρία ρολόγια αξίας 250.000 ευρώ και δύο δαχτυλίδια αξίας 16.000 ευρώ. Ο Τσούμπερ να τονίσουμε εδώ, πως είδε τους ληστές, ωστόσο δεν πρόλαβε να τους σταματήσει. Για την ώρα οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Γλυφάδας επιχειρούν να τους εντοπίσουν από κάμερες της περιοχής.

Λίγα λόγια για τον Steven Zuber

Ο Στέφεν Τσούμπερ (γερμανικά: Steven Zuber) (17 Αυγούστου 1991) το επώνυμο του οποίου συναντάται εσφαλμένα στον ελληνικό τύπο συχνά και ως Ζούμπερ είναι Ελβετός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται για την Α.Ε.Κ. και για την Εθνική ομάδα ανδρών της Ελβετίας.

Ο Τσούμπερ έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Γκρασχόπερς Ζυρίχης στις 12 Ιουλίου 2008 στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ιντερτότο, στον επαναληπτικό αγώνα εναντίον της ΚΣ Μπέσα, όπου μπήκε ως αλλαγή στο 83ο λεπτό. Στις 3 Αυγούστου, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη Σούπερ Λιγκ Ελβετίας, στην ισοπαλία με 1-1 εναντίον της Βαντούζ.

Πηγή: Wikipedia