Ελισάβετ Σπανού - Η απάντηση για τον πατέρα του παιδιού της: «Είναι δικαίωμά μου να...»

Η εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελισάβετ Σπανού - Η απάντηση για τον πατέρα του παιδιού της: «Είναι δικαίωμά μου να...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 βρέθηκε η Ελισάβετ Σπανού λίγο μετά την ανακοίνωση πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι (δείτε την ανάρτηση της). Η τραγουδίστρια έχει εξομολογηθεί πως έγινε μαμά ξαφνικά, ωστόσο είχε προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων πριν 3 χρόνια και είναι το μεγαλύτερο δώρο που έκανε στον εαυτό της.

Διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και παρόλο που οι πρώτοι μήνες ήταν δύσκολοι, αφού δεν ήξερε πως θα συνεχίσει, βιώνει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της προσωπικής της ζωής. Μάλιστα, αποκάλυψε πως το μωράκι της είναι κοριτσάκι.

«Τώρα όλα είναι καλά, αλλά πέρασα ένα στρες τον πρώτο καιρό. Αυτή η εγκυμοσύνη μου ήρθε ξαφνικά, μας προέκυψε και την καλοδέχτηκα. Η χρήση των ωαρίων απαιτεί έναν προγραμματισμό. Είχα κάνει την κατάψυξη ωαρίων για να μου φύγει το στρες, δεν θεωρώ ότι ήταν τυχαίο που τελικά τρία χρόνια έμεινα έγκυος. Ευχαριστήθηκα τη σχέση μου, την κατάσταση με τον άνθρωπο που είμαι μαζί», έχει εξομολογηθεί και δημιουργήθηκαν πολλές απορίες σχετικά με το ποιος είναι ο σύντροφός της, αφού δεν τον έχουμε δει.

Η απάντηση της Ελισάβετ Σπανού για τον πατέρα του παιδιού της

«Καταλαβαίνω ότι είναι η πρώτη ερώτηση που προκύπτει σε κάποιον όταν βλέπουν μία έγκυο γυναίκα. Δεν τους κατηγορώ. Δεν ήξερε κανείς πώς έμεινα έγκυος από τη στιγμή που κρατάω την προσωπική μου ζωή, προσωπική. Τη δέχτηκα αυτή την ερώτηση. Με ενόχλησε που την ίδια περίοδο είδα πολλές γυναίκες να έχουν γεννήσει, στις οποίες δεν έγινε η ερώτηση ποτέ στον αέρα οπότε θεώρησα ότι με έναν τρόπο αδικούμαι να ρωτούν εμένα. Δεν θέλω να αναφέρω ποιες είναι αυτές οι μητέρες. Το άλλο κομμάτι είναι αυτό.

Το άλλο κομμάτι είναι το επιλεκτικό ενδιαφέρον. Ασχολούμαστε ποιος είναι ο σύντροφος ο δικός μου και την ίδια στιγμή ο άλλος δέρνει τη γυναίκα του στο διπλανό διαμέρισμα και δεν ασχολείται κανείς. Το θεωρώ υποκριτικό και κάκιστο. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να δώσω μία δημόσια αναφορά γιατί προφανώς κάποιος λόγος υπάρχει. Είναι δικαίωμά μου να θέλω να το περιφρουρήσω αυτό το πράγμα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Σπανού.