Survivor spoiler: Γνωστός ηθοποιός της τηλεόρασης και του θεάτρου - Αυτός είναι ο νέος παίκτης των Διάσημων

Οι πρώτες του δηλώσεις στο Fays Time

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor spoiler: Γνωστός ηθοποιός της τηλεόρασης και του θεάτρου - Αυτός είναι ο νέος παίκτης των Διάσημων

To Survivor έκανε δυναμικό comeback στον ΣΚΑΙ και παρόλο που είδε σημαντική πτώση στα νούμερα τηλεθέασης εξαιτίας του MasterChef, έχει ακόμα πολλούς κρυφούς "άσους στο μανίκι του". Συγκεκριμένα, στην ομάδα των Διάσημων θα προστεθεί ακόμα ένας παίκτης. Πρόκειται για νεαρό γνωστό ηθοποιό της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Μπορεί απόψε το ριάλιτι να έχει νέο επεισόδιο που θα είναι για ακόμα μια φορά γεμάτο εντάσεις (δείτε εδώ), ωστόσο νέα πρόσωπα θα δούμε από την Κυριακή και έρχονται να δυναμώσουν τις δυο ομάδες.

Αυτός είναι ο παίκτης που μπαίνει στους Διάσημους του Survivor

Ο νέος Διάσημος μίλησε πριν φύγει για το Survivor στο Fays Time, αναφέροντας: «Είπα "ναι" στην πρόταση της Acun Media γιατί ήταν τέτοιο και το timing που ήρθε η πρόταση. Το εμπιστεύομαι το timing. Ακόμα και το σήριαλ "Συμπέθεροι από τα Τίρανα" ήρθε σε μια φάση της ζωής μου που με ευνόησε. Ο πρώτος άνθρωπος που πήρα τηλέφωνο να του πω για την πρόταση ήταν η κοπέλα μου. Είχε ανάμικτα συναισθήματα. Με στήριξε και με στηρίζει. Οι γονείς του το βλέπουν το Survivor. Ήρθαν Αθήνα, βγήκαμε, χαιρετηθήκαμε.

Στη συμβίωση θα με δυσκολέψει το ροχαλητό. Έχω ένα θέμα. Θυμάμαι και από τον στρατό, το ροχαλητό μπορούσε να με αφήσει άυπνο. Μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει λεπτό από το παιχνίδι. Μου αρέσει το ότι φέτος έχει αλλάξει και είναι αγωνιστικό. Δεν ξέρω αν θα έχω πρόβλημα με κάποιον. Πιο κοντά πιστεύω θα έρθω με τον Σάββα και με τον Νίκο Γκάνο θα τα πάω καλά».

Ο λόγος για τον Ντάνιελ Νούρκα!

Δείτε επίσης ποιος παίκτης μπαίνει στους Μαχητές!

Ποιος είναι ο Ντάνιελ Νούρκα

Ο Ντάνιελ Νούρκα κατάγεται από την Αλβανία κι έγινε ευρύτερα γνωστός στο ελληνικό κοινό, μέσα από τη συμμετοχή του στην κωμική σειρά του MEGA, "Συμπέθεροι από τα Τίρανα".

Είναι 25 ετών και ήρθε από την Αλβανία σε ηλικία 5 ετών. Τα πρώτα χρόνια, έμενε στο Κιάτο μαζί με τους γονείς του και τη μικρότερη αδερφή του. Λίγο καιρό αφού τελείωσε το σχολείο, μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει Τεχνικός Δικτύων και Υπολογιστών.

Survivor Ντάνιελ Νούρκα