Survivor trailer 17/1: Άσχημα νέα για τον Rob - Οι κάμερες τον έπιασαν στο δάσος να...

Λίγο πριν τον αγώνα της αποχώρησης

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor trailer 17/1: Άσχημα νέα για τον Rob - Οι κάμερες τον έπιασαν στο δάσος να...

Απόψε ολοκληρώνεται η δεύτερη εβδομάδα που το Survivor 2024 βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ! Μια εβδομάδα που είχε πολλές ανατροπές αφού πρώτη φορά θα δούμε παίκτες κι από τους μπλε κι από τους κόκκινους να μάχονται μεταξύ τους για το ποιος θα παραμείνει στο παιχνίδι! Η διαδικασία της αποχώρησης πλέον αφορά ξεκάθαρα μόνο το αγωνιστικό κομμάτι οπότε ο Παύλος, ο Αλέξης, ο Rob και ο Νίκος θα έρθουν αντιμέτωποι απόψε με έναν σκληρό στίβο μάχης... Ποιος θα αποχωρήσει άραγε; (δείτε εδώ!)

Ο Rob στο χθεσινό συμβούλιο δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν είναι έτοιμος ακόμα να αγωνιστεί για κάτι τέτοιο. Ξέρει ότι είναι αδύναμος πάνω στην πίστα, οπότε φοβάται πολύ ότι η εμπειρία του στο Survivor θα είναι σύντομη. Από την άλλη σε κανέναν δεν άρεσε η ιδέα του να πάρει την θέση του ο Άγγελος γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Μια λάθος στιγμή και οι μπλε θα μπορούσαν να χάσουν έναν πολύ δυνατό παίκτη.

Ο Rob, λοιπόν, όπως θα δείτε και στο trailer παρακάτω βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μόνος του περιπλανιέται στο δάσος και οι κάμερες τον έπιασαν μέχρι να προσεύχεται όλα να πάνε καλά. Θα πάνε άραγε; Η σημερινή μάχη θα έχει ενδιαφέρον κι αναμένουμε πολύ να δούμε το αποτέλεσμα... Αν φύγει όντως το Rob οι μπλε θα μετράνε μείον δυο παίκτες αλλά... ξέχασα! Έχουμε νέα άφιξη παίκτη στο νησί... (δείτε εδώ ποιος μπαίνει στο παιχνίδι την Κυριακή που μας έρχεται).

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor