Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω πει εγώ για πρώην, τα έχω πάρει πίσω και έχω ξαναβγεί μαζί τους!» - Το όλο νόημα σχόλιο για την προσωπική της ζωή

''Χτυπάει'' για κάπου η καμπάνα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω πει εγώ για πρώην, τα έχω πάρει πίσω και έχω ξαναβγεί μαζί τους!» - Το όλο νόημα σχόλιο για την προσωπική της ζωή

Η προσωπική ζωή της Κατερίνας Καινούργιου είτε είναι σε σχέση, είτε είναι ελεύθερη θα είναι πάντα στο επίκεντρο μιας και η παρουσιάστρια του Super Kατερίνα μοιράζεται πολύ συχνά με το τηλεοπτικό της κοινό πληροφορίες για τη φάση ζωής, στην οποία βρίσκεται!

Έτσι λοιπόν την Τετάρτη 17/1 η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της, θέλησε να κάνει μια αναφορά στους πρώην της και στο γεγονός πως και εκείνη έχει τύχει να γυρίσει στο παρελθόν της.

Να θυμίσουμε εδώ, πως η τελευταία σχέση της παρουσιάστριας, η οποία είχε βγει στο φως της δημοσιότητας ήταν ο Φίλιππος Τσαγκρίδης. Σήμερα οι δύο έχουν καλές σχέσεις θα λέγαμε αν κρίνουμε από τα πρόσφατα φιλιά, που αντάλλαξαν στα μπουζούκια.

Το όλο νόημα σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τους πρώην συντρόφους της

«Αυτό που πέρασε η Μαριαλένα με τον Σάκη συμβαίνουν σε πάρα πολλά σπίτι. Εδώ τσακώνεσαι με τον άλλον και οι γονείς σου δεν θέλουν να τον βλέπουν. Φαντάσου να χωρίσεις ένα διάστημα. Είναι το κλασσικό ελληνικό σπίτι. Καλά έχω πει εγώ για πρώην και τα έχω πάρει πίσω μετά και έχω ξαναβγεί μαζί τους...Το ''καραγκιόζης'' είναι γατάκι μπροστά σε αυτά που έχω πει, μην αγχώνεσαι, μη νιώθεις άσχημα. Τέλος καλό όλα καλα!», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η άγνωστη σχέση της μετά τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

«Έχω μία εδραιωμένη άποψη τον τελευταίο καιρό που τα έχουμε πει περισσότερο. Είναι ένα κορίτσι που θέλει πολύ απλά πράγματα δηλαδή το να δημιουργήσει οικογένεια είναι κάτι που μπορεί να θέλει το κάθε κορίτσι της διπλανής πόρτας.

Επειδή την έχω γνωρίσει καλύτερα έχει μία ψυχή μικρού παιδιού, που καμιά φορά επικοινωνεί περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε μία ανάγκη, που έχει η καθεμία από εμάς. Και προσωπικά γνωρίζοντάς την πόσο καλό παιδί είναι και πόσο γενναιόδωρη με τους συνεργάτες της, θεωρώ ότι της αξίζει να είναι ευτυχισμένη και στο κομμάτι της προσωπικής της ζωής.

Το μόνο λάθος που κάνει και της το έχω πει και κατ’ ιδίαν είναι ότι καμιά φορά επικοινωνεί πολύ περισσότερο αυτή την ανάγκη της με τους έξω και εκεί βρίσκουν χώρο οι κακοπροαίρετοι και γράφουν μηνύματα και βάζουν ταμπελίτσες. Δε θέλει κάτι διαφορετικό από κάτι που θέλει η μέση Ελληνίδα.

Αν και εγώ ξέρω ότι τις τελευταίες της σχέσεις δεν τις έμαθε κανένας. Μία που ξέρω εγώ μπορεί και να ήταν σοβαρή και είχε επιλέξει να την προστατέψει. Σοβαρή σχέση μπορεί να θεωρεί εκείνη που θα πάει σε γάμο, αλλά εγώ ξέρω ότι έχει συνδεθεί. Δε θα πω κάτι παραπάνω από αυτά που εκείνη επέλεξε να πει... Εγώ θα πω πως από ό,τι γνωρίζω υπήρχαν άνθρωποι στη ζωή της - ένας από αυτά που ξέρω εγώ - που η ίδια το προστάτεψε πάρα πολύ. Θέλω να πω ότι αν θέλει μπορεί. Το θέμα είναι να έρθει το πλήρωμα του χρόνου και να είναι ευτυχισμένη», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν από λίγες ημέρες στο Happy Day.