Άννα Φόνσου για Γιώργο Λαμπάτο: «Δεν είναι ωραίο να βγαίνουν και να λένε ότι πεινάνε...» - Η κίνησή της μετά την είδηση της οικονομικής εξαθλίωσης

Η βοήθεια που θα του προσφέρει μέσα από το Σπίτι του ηθοποιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τετάρτη 17/1 διέρρευσε η είδηση για την οικονομική εξαθλίωση που έχει υποστεί ο Γιώργος Λαμπάτος και στη συνέχεια δημοσιεύτηκε ένα βίντεο στο Tik Tok από το 15 τετραγωνικών υπόγειο στην Κυψέλη που ζει ο ηθοποιός (δείτε το εδώ).

Πλήθος κόσμους λυπήθηκε μαθαίνοντας την τόσο δυσάρεστη είδηση και παράλληλα κινητοποιήθηκαν τα σωματεία, που προστατεύουν τους Έλληνες ηθοποιούς. Ειδικότερα το Πρωινό επικοινώνησε με την Άννα Φόνσου - ιδρύτρια του ''Σπίτι του ηθοποιού'' - με την ίδια να σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις για τον Λαμπάτο.

Με τη σειρά της λοιπόν η Άννα Φόνσου εξέφρασε με λύπη, πως δεν είχε λάβει γνώση για την κατάσταση, την οποία βιώνει ο συνάδελφος της και παράλληλα τόνισε πως το Σπίτι του ηθοποιού θα είναι δίπλα του, αν επικοινωνήσει μαζί τους.

Οι δηλώσεις της Άννας Φόνσου για τον Γιώργο Λαμπάτο

«Ξέρω προσωπικά τον Λαμπάτο είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός. Αυτό που θέλω να πω στον Λαμπάτο και στους άλλους ηθοποιούς είναι ότι το σπίτι του ηθοποιού είναι πάντα κοντά τους. Μπορεί να έρχεται εδώ να τρώει και να κάθεται παρέα με τους ηθοποιούς.

Αν κάνουμε κάτι σε παραστάσεις να συμμετέχει. Αυτή τη στιγμή δεν έχω δωμάτιο να τον βάλω να καθίσει, κάνουμε και το δίπλα κτίριο, έχει και εκεί δωμάτιο. Δεν είναι ωραίο να βγαίνουν και να λένε ότι πεινάνε από τη στιγμή, που υπάρχει το σπίτι του ηθοποιού, υπάρχει το σπίτι αλληλοβοηθείας των Ελλήνων ηθοποιών. Είμαστε όλοι πρόθυμοι να βοηθήσουμε. Λέω στον κύριο Λαμπάτο, όποτε θέλει να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου για να καλυτερέψει η ζωή του», είπε η Άννα Φόνσου.

Η ανακοίνωση από το Σπίτι του Ηθοποιού για το Λαμπάτο

«Παρακαλούμε όποιος συνάδελφος αντιμετωπίζει προβλήματα να έρχεται πρώτα σε επαφή με το Σπίτι του Ηθοποιού και με το ΣΕΗ. Δεν είναι σωστό εφόσον υπάρχουμε εμείς παντού και πάντα για εσάς, να μη γνωρίζουμε τίποτα και να έχει βουίξει το TikTok», έγραψαν χαρακτηριστικά.