Νικολέττα Ράλλη: «Καλό ταξίδι...» - Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια

Η συγκινητική ανάρτηση στα social media

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ θλιβερή είδηση έγινε γνωστή την Τετάρτη 17/1 για την Νικολέττας Ράλλη μέσα από ένα πολύ συγκινητικό post, που έκανε η ίδια η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Με ένα βίντεο φωτογραφιών και ένα μακροσκελές κείμενο η Νικολέττα Ράλλη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, πως έφυγε από τη ζωή το αγαπημένο της σκυλάκι, η εδώ και 15 χρόνια αγαπημένη της Candy.

Μέσα από όσα έγραψε η παρουσιάστρια αντιλαμβάνεται κανείς το τεράστιο δέσιμο, που είχε με το σκυλάκι της, το οποίο μάλιστα αποκάλεσε ως πρώτο της παιδί, καθώς στη συνέχεια ήρθε στη ζωή και η κόρη της (δείτε εδώ πόσο πολύ έχει μεγαλώσει).

Η συγκινητική ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη

«Καλό ταξίδι πράσινο μου μίλι! Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο χωρίς εσένα. Ούτε το πρωί που ξυπνάω, ούτε το βραδυ που πηγαίνω για ύπνο, ούτε οι διακοπές, ούτε οι χαρές ούτε οι λύπες. Δεν μπορω να σκεφτώ αλλο πλάσμα σε αυτή την γη, που να με στήριξε τόσο και να με αγάπησε όσο εσύ. Μου έμαθες όμως και εσυ να αγαπώ, να προστατεύω, να φροντίζω.. 15 χρόνια πιστης φιλίας, ανιδιοτελούς αγάπης. 15 χρόνια καθημερινότητας με αγκαλιές, να αφήνω την πόρτα να μπορεί να βγει η candy, θα είναι ωραία εκεί θα αρέσει και στην candy, δεν έρχομαι εάν δεν μπορεί να έρθει η candy…Το παιδάκι μου το πρώτο, η καλύτερη μου φίλη, το πράσινο μου μίλι… Έφυγες, αλλά θα είσαι εδώ για πάντα», έγραψε η Νικολέττα Ράλλη.

«Δεν σταμάταγα να κλαίω, πήγα σε ψυχίατρο, πήρα και φάρμακα»

«Νομίζω πως το χειρότερο κομμάτι είναι η γέννα, το μαιευτήριο. Παιδιά, τι να σας πω; Μιλάμε για μια περίοδο που, εκτός του ότι επιτρεπόταν μόνο ένα άτομο, ήταν άγρια και μετά, γιατί δεν ξέραμε τι είναι αυτό (ο κορωνοϊός) και που θα καταλήξει. Δεν ήρθε και κανένας στο σπίτι για να δει το παιδί, κανένας, τίποτα, ούτε βοήθεια επαγγελματική ούτε βοήθεια οικογενειακή. Τίποτα! Μετά το μαιευτήριο δεν πήγα στο σπίτι μου, δεν μπορούσα.

Είχα στήσει το παιδικό δωμάτιο (δείτε το εδώ) στο δικό μου σπίτι με την προοπτική να καθίσουμε τον πρώτο καιρό εκεί, γιατί έμενε δίπλα η μαμά μου. Έφυγα μετά από τέσσερις μαύρες νύκτες στο μαιευτήριο. Δεν ξέρω τι ήταν. Τότε δεν πιστεύεις ούτε ότι φταίνε οι ορμόνες ούτε τίποτα, δεν ξέρεις τίποτα. Στα καλά καθούμενα, εντελώς ξαφνικά, εκεί που ξέρω και είμαι σίγουρη ότι είμαι μια γυναίκα που πιάνει την πέτρα και τη στύβει και δεν μασάει πουθενά, ένιωσα ότι σβήνω, χάνομαι. Θεέ μου βοήθεια. Δεν σταμάταγα να κλαίω. Όχι γιατί γέννησα "γιατί Θεέ μου;". Χωρίς λογική, χωρίς τίποτα. Δεν υπήρχε λογική. Δεν ήθελα απλά να πάω στο σπίτι και φοβόμουν πάρα πολύ.

Πήγα σε ψυχίατρο, πήρα και φάρμακα, γιατί, με το που έφυγα από το μαιευτήριο, μου έφυγε. Μου ξαναήρθε όμως αυτή μαυρίλα σε κάποια περίοδο, περίπου ένα μήνα μετά, μπορεί και δύο. Με έπιανε κάτι μετά τις τρεις το μεσημέρι», είχε πει η Νικολέττα Ράλλη στην εκπομπή Μαμά-δες.

«Μετά την εγκυμοσύνη η αλλαγή στο σώμα δεν είναι μια απλή αλλαγή, είναι σαν να ξαναγεννιέται ένας άνθρωπος, πέρα από το μωρό, γεννιέσαι κι εσύ. Πήρα 29 κιλά, το ξεφτίλισα, άστο. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έφαγα πολύ ψωμί γιατί έζησα και μεγάλο μέρος της πρώτης καραντίνας. Και εάν για πολλούς ανθρώπους η διέξοδος ήταν το φαγητό για μένα ήταν μία περίοδος που το γλέντησα πολύ», ανέφερε σε άλλο σημείο.