Ελένη: Εκτός εκπομπής ξανά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος - Τι συμβαίνει με την υγεία του

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη: Εκτός εκπομπής ξανά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος - Τι συμβαίνει με την υγεία του

Με απώλειες ξεκίνησε την εκπομπή της ''Ελένη'' την Τετάρτη 17/1 η Ελένη Μενεγάκη με την παρουσιάστρια να ανακοινώνει, πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αδυνατεί να παρευρεθεί στο πλατό, καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει επιβαρυνθεί.

Να θυμίσουμε εδώ, πως ο παρουσιαστής έλειψε από την εκπομπή την Παρασκευή 12/1 (δείτε εδώ την ανακοίνωση της Μενεγάκη). Μπορεί λοιπόν ο Ουγγαρέζος να ξεπέρασε τον κορωνοϊό, ωστόσο ο πυρετός του εξακολουθεί να μην πέφτει.

Με τη σειρά της η παρουσιάστρια μαζί με τους συνεργάτες της έστειλε για μια ακόμη φορά τα περαστικά της στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και παράλληλα επεσήμανε στους τηλεθεατές της να προσέχουν την υγεία τους.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Περαστικά στον Δημητράκη μας και να προσέχετε όλοι. Μου αρέσει που μου έστελνε χθες μηνύματα: ''Εντάξει Ελένη βγήκα αρνητικός, αλλά έχω 39 πυρετό''. Σήμερα: ''Ε εντάξει δεν έχω κορωνοϊό αλλά έχω ίωση γερή''. Δημήτρη φαΐ και ύπνο. Δεν υπάρχει καλύτερο φάρμακο.

Να τα λέμε. Χθες ντρεπόταν να μας πει ότι είναι άρρωστος. Αν δεν το βλέπαμε, ότι είναι άρρωστος, δεν θα μας το έλεγε. Δεν κάνει όμως. Πρέπει να το λέμε, αν κάποιος δεν είναι καλά. Όσοι μείνουν εδώ. Γίνεται χαμός Μιλάτε με κόσμο και να σας λένε ότι είναι άρρωστοι; Εγώ μόνο αυτό ακούω», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Τι θα συμβεί με το συμβόλαιο του Ουγγαρέζου στο Mega;

Για την πρωινή εκπομπή του MEGA, απάντησε: «Παιδιά και να γνώριζα κάτι δεν θα το έλεγα. Σε κάθε περίπτωση είναι ακόμη Οκτώβρης, ας το ζήσουμε, ας κάνουμε αυτό για το οποίο είμαστε σε αυτές τις θέσεις. Δηλαδή να περνάει καλά ο κόσμος. Το να αρχίσουμε από τώρα να συζητάμε τι θα γίνει του χρόνου είναι σαν να μη δίνουμε καμία σημασία στη φετινή χρονιά. Καλύτερα να θέλετε κι άλλο παρά να περισσεύει. Τώρα που αυξήθηκε ο χρόνος της εκπομπής, είναι τόσο όσο πρέπει».

Σχετικά με το συμβόλαιο του με το κανάλι που φτάνει στο τέλος του, είπε: «Μίλησα με αφορμή τον Αντετοκούνμπο . Είπα ότι είναι η υπέρτατη μορφή αυτοπεποίθησης να το πηγαίνεις ανά χρονιά. Δυστυχώς δεν έχω ακόμα τα κότσια να το κάνω. Ας πούμε η Ζήνα το τολμάει, πάει και διαπραγματεύεται το συμβόλαιο της ανά χρόνια. Δεν είμαι όμως η Ζήνα, μακάρι να γίνω», είπε ο Ουγγαρέζος πριν από μερικούς μήνες στο I Love ΣουΚου.