Ελένη Τσολάκη: «Η ερώτηση για το νομοσχέδιο τείνει να γίνει παγίδα...» - Εκφράζει ανοιχτά την ανησυχία της

«Εγώ δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήθελε να πει ο Στράτος Τζώρτζογλου...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ελένη Τσολάκη: «Η ερώτηση για το νομοσχέδιο τείνει να γίνει παγίδα...» - Εκφράζει ανοιχτά την ανησυχία της

Την δική της τοποθέτηση σχετικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζυεγάρια, έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης 17/1, η Ελένη Τσολάκη, στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2, όπου βρέθηκε καλεσμένη. Η παρουσιάστρια εξέφρασε την άποψη αλλά και την ανυσηχία της σχετικά τις δηλώσεις που έχουν ακουστεί για το συγκεκριμένο θέμα.

Υπενθυμίζουμε ότι, οι απόψεις για το εν λόγω νομοσχέδιο διίστανται, καθώς αρκετοί επώνυμοι έχουν ταχθεί τόσο υπέρ αλλά και κατά, καθιστώντας το θέμα, ένα από τα πιο επίκαιρα των τελευταίων ημερών (δείτε εδώ τι απάντησε ο Λάκης Γαβαλάς).

Η τοποθέτηση της Ελένης Τσολάκη για το νομοσχέδιο

«Αρχίζω και πιστεύω ότι αυτή η ερώτηση για το νομοσχέδιο τείνει να γίνει παγίδα, ειδικά όταν την κάνεις όρθιος με ένα μικρόφωνο απέναντί σου και δεν έχεις τον χρόνο να αναπτύξεις όλο αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Έτσι θα βγουν συμπεράσματα λανθασμένα και δεν είναι η κατάλληλη συνθήκη, εάν δεν έχει μεστώσει μέσα σου η άποψή σου ώστε να την καταθέσεις.

Εγώ δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήθελε να πει ο Στράτος Τζώρτζογλου (δείτε εδώ τι είπε). Προφανώς ο άνθρωπος το έχει κάπως στο μυαλό του αλλά στο όρθιο δεν μπορεί να ολοκληρώσει τη σκέψη του και μένει κενό το συμπέρασμα.

Αφού ενημερώνονται οι βουλευτές και οι άνθρωποι που θα κληθούν να το ψηφίσουν, θα ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία να βγουν αυτοί οι άνθρωποι και να ενημερώσουν τον κόσμο τι ακριβώς περιλαμβάνει αυτό το νομοσχέδιο. Πρέπει να αναπτυχθεί μία συζήτηση, να την παρακολουθήσει κάποιος, ώστε να βγάλει ένα συμπέρασμα...»ανέφερε η Ελένη Τσολάκη.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τα σχόλια που δέχθηκε στο ξεκίνημά της στον ALPHA

«Σε τέτοιες μεγάλες μεταγραφές πάντα συμβαίνει αυτό, να υπάρχουν ενστάσεις. Κι εγώ θυμάμαι όταν κατέβηκα από τη Θεσσαλονίκη και έκανα την πρώτη μου οντισιόν στον ALPHA τότε, υπήρχαν άνθρωποι που έλεγαν "είναι πολύ ξανθιά, είναι πολύ πεταχτή, μιλάει πολύ γρήγορα, κουνιέται πολύ". Πάντα υπάρχουν αυτά. Και υπάρχει πάντα ένας άνθρωπος σε μία θέση που μπορεί να τον ξέρεις ή να μην το μάθεις και ποτέ - όπως στη δική μου περίπτωση - που λέει "ναι, εγώ βλέπω κάτι και μ' αρέσει" και μετά από ‘κει και πέρα τα φέρνει έτσι η ζωή, ο Θεός, δεν ξέρω τι. Όλοι μπορεί να έχουμε αμφισβητηθεί σε ένα κομβικό για την καριέρα μας σημείο, σε ένα σκαλί που θα κληθούμε να ανέβουμε. Και όχι μόνο στο ξεκίνημα, και στη συνέχεια συμβαίνει πολλές φορές, απλά για άλλους λόγους», είπε χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Ελένη Τσολάκη σχόλια ALPHA