Στράτος Τζώρτζογλου: «Αυτή τη στιγμή είναι σαν ένα πείραμα...» - Η τοποθέτηση του για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

«Δεν ξέρω αν είναι δοκιμασμένο...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Στράτος Τζώρτζογλου: «Αυτή τη στιγμή είναι σαν ένα πείραμα...» - Η τοποθέτηση του για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Δηλώσεις την εκπομπή Πρωινό Σουσού, παραχώρησε ο Στράτος Τζωρτζογλου, το πρωί της Τετάρτης 17/1, εκφράζοντας την άποψή του σχετικά με το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο που αφορά τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Την άποψή της εξέφρασε αργότερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2 και η παρουσιάστρια, Ελένη Τσολάκη, η οποία ανέφερε ότι δεν κατάλαβε ακριβώς τι ήθελε να πει ο ηθοποιός. «Εγώ δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήθελε να πει ο Στράτος Τζώρτζογλου. Προφανώς ο άνθρωπος το έχει κάπως στο μυαλό του αλλά στο όρθιο δεν μπορεί να ολοκληρώσει τη σκέψη του και μένει κενό το συμπέρασμα....» (δείτε εδώ την τοποθέτησή της).

Ωστόσο την άποψή τους έχουν εκφράσει και αρκετοί επώνυμοι Έλληνες με τις τοποθετήσεις τους να ποικίλουν ενώ ορισμένες από αυτές έχουν σχολιαστεί έντονα από τα ΜΜΕ (δείτε εδώ το σχόλιο του Κώστα Τσουρού για την τοποθέτηση του Νίκου Οικονομόπουλου).

Οι δηλώσεις του Στράτου Τζώρτζογλου για το νέο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

«Δεν έχω άποψη για τα ομόφυλα ζευγάρια, ούτε για την τεκνοθεσία. Το νομοσχέδιο θα περαστεί, είναι μια νέα γραμμή, Γιατί αυτή τη στιγμή είναι σαν ένα πείραμα, θα πετύχει ή όχι;

Ο κάθε γάμος είναι ένα πείραμα, το οποίο καθημερινά πρέπει να είσαι από πάνω από τη σχέση. Ακόμα και αν φύγει ο έρωτας, πρέπει να μείνει μία σχέση αγάπης που να τους κάνει ευτυχισμένους. Ειδικά τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν ένα λόγο ακόμα παραπάνω, γιατί είναι λίγο περίεργο. Δεν ξέρω αν είναι δοκιμασμένο, για να πεις ότι είναι υγιές.

Δεν είμαι εναντίον, καθόλου εναντίον. Και μόνος του να είναι κανείς και να θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί και αυτό είναι δύσκολο. Είμαι σύμφωνος στο βαθμό που κάποιος αναλάβει όλη την ευθύνη του εγχειρήματος» ανέφερε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Δείτε εδώ το βίντεο: