Κατερίνα Στικούδη: Αποκάλυψε τα κιλά που έχει πάρει στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της - Πότε θα γεννήσει;

«Ο γυναικολόγος μου...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η κοιλίτσα της Κατερίνας Στικούδη έχει φουσκώσει πολύ και έτσι η ίδια, ο γιος της και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης περιμένουν πως πως να έρθει το νέο μέλος στο σπίτι τους. Λίγο λοιπόν πριν γεννήσει η τραγουδίστρια - παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα OnTime.

Έχοντας μπει στο μήνα της η εγκυμονούσα περιγράφει τα συναισθήματά της λίγο πριν γίνει γίνει μητέρα για δεύτερη φορά. Σύμφωνα με τον γιατρό της μάλιστα, ο μικρός Νίκος σε τρεις εβδομάδες από τώρα αναμένεται να είναι στην αγκαλιά της.

Όσο για το μεγάλο του αδερφό, Βύρωνα τον περιμένει και εκείνος με ανυπομονησία. Όπως αναφέρει η Κατερίνα Στικούδη ο πρωτότοκος γιος της, της χαϊδεύει συχνά την κοιλίτσα της καθώς φιλάει το αδερφάκι του (δείτε εδώ πως απαντάει η Στικούδη στα αρνητικά σχόλια που δέχεται).

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη λίγο πριν γεννήσει το δεύτερο παιδί της

Πότε με το καλό γεννάς;

Όποτε αποφασίσει ο Νίκος να βγει (γέλια)! Είμαι στον ένατο μήνα και ο γυναικολόγος μου Γιάννης Φρουδαράκης πιστεύει ότι σε τρεις εβδομάδες θα έχω το μωράκι στην αγκαλιά μου.

Πόσα κιλά έχεις πάρει σε αυτή την εγκυμοσύνη;

Στο πρώτο μου παιδί, τον Βύρωνα, είχα πάρει δεκαεπτά κιλά και τώρα έχω πάρει δεκαπέντε, αλλά είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι γερά τα παιδάκια μου!

Ο Βύρωνας είναι δύο ετών και τριών μηνών. Έχει καταλάβει ότι θα έχει αδελφάκι;

Είναι κάτι που το συζητάμε καθημερινά. Χαϊδεύει την κοιλίτσα μου και τη φιλάει και περιμένει πώς και πώς να έρθει ο Νίκος…

Κατερίνα Στικούδη - Εγκυμοσύνη

Η αποκάλυψη για τον τοκετό

«Έχω ενθουσιασμό, περιμένω να έρθει κοντά μας. Να είναι γερός και να έρθει να κάνουμε όλα όσα έχουμε ονειρευτεί. Έχω ετοιμάσει την τσάντα μου για το μαιευτήριο.

Εκνευρισμένη δε με έχετε δει. Είναι αδιάκριτες ερωτήσεις, που δε θα έπρεπε να γίνονται. Ο γιατρός ξέρει», είπε πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα Στικούδη στο Happy Day.