Κατερίνα Στικούδη: «Αφήνω εκεί τη σαπίλα να τη βλέπουμε...» - Η αιχμηρή απάντηση της για τα αρνητικά σχόλια

«Δεν σκοπεύω να πάρω πρόωρη σύνταξη...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star παραχώρησε η Κατερίνα Στικούδη με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της Βαγγέλη Σερίφη. Η τραγουδίστρια απάντησε σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει για την εμφάνιση και κυρίως αυτή την περίοδο που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της (αυτό είναι το φύλο του μωρού).

Υπενθυμίζουμε ότι πριν απο μερικές ημέρες η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της με τίτλο ''Πολύ, πολύ, πολύ'' με μια άκρως εκκεντρική εμφάνιση η οποία έκλεψε για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις μέσα από το video clip. Ωστόσο για αυτό δέχτηκε πάλι αρνητικά σχόλια (δείτε εδώ το βίντεο), και σήμερα έδωσε την δική της αιχμηρή απάντηση.

Η απάντηση της Κατερίνας Στικούδη για τα αρνητικά σχόλια

«Δεν ξέρω εάν θα είμαι φέτος στο J2US, σκέφτομαι μήπως γεννήσω εκεί. Έχω βρεθεί στα γραφεία της BarkingWell αλλά θα ανακοινωθούν όλα όταν πρέπει» απάντησε η τραγουδίστρια.

«Δεν έχω να απαντήσω τίποτα στις αρνητικές κριτικές και τα σχόλια. Πάντως, δεν σκοπεύω να πάρω πρόωρη σύνταξη. Δεν σβήνω τα σχόλια στα social, αυτό κάτι σημαίνει. Δεν με ενοχλεί τίποτα, αφήνω εκεί τη σαπίλα να τη βλέπουμε» τόνισε η Κατερίνα Στικούδη

Δείτε εδώ το βίντεο:

Όσα είπε στους επικριτές της για τις εμφανίσεις της στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης

Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, αποφάσισε να απαντήσει σε όλα αυτά τα κακόβουλα σχόλια, που δέχεται μέσα από ένα βίντεο με έντονη χιουμοριστική διάθεση, το οποίο δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.

«Τραγικό για μια έγκυο να χορεύει... Τραγικό για μια έγκυο να αναπνέει... Τραγικό για μια έγκυο να φοράει μαγιό... Τραγικό για μια έγκυο να τρώει... Άρα, γιατί μία έγκυος, να μείνει έγκυος; Ε;... Άσε μας κουκλίτσα μου... Θα κάνω ό,τι θέλω...», σχολίασε η αγαπημένη τραγουδίστρια, αλλά και δημοφιλές μοντέλο στο βίντεο, που δημοσίευσε, ενώ στο τέλος έφαγε επιδεικτικά ένα κομμάτι από το γλυκό της.

«Με Πολύ πολύ πολύ σκέψη...», έγραψε επίσης στη λεζάντα της ανάρτησης.