Ελένη Μενεγάκη: «Έλα ρε Νότη...» - Η δημόσια παράκληση της παρουσιάστριας στον Σφακιανάκη

''Μεράκλωσε'' στο πλατό του Mega

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τετάρτη 17/1 η Ελένη Μενεγάκη, αφού έκανε μια δυσάρεστη ανακοίνωση στο πλατό της εκπομπής της ''Ελένη'' (δείτε εδώ), στη συνέχεια η παρουσιάστρια μεταφέρθηκε στην κουζίνα και στον μαγικά χέρια του Γιώργου Τσούλη.

Τι και αν άρχισε η ενότητα της μαγειρικής με Χρήστο Μάστορα, τελείωσε με ένα mix τραγουδιών του Νότη Σφακιανάκη. Η αδυναμία της Ελένης Μενεγάκη στα κομμάτια του είναι γνωστή, ωστόσο αυτή τη φορά δεν έκανε η ίδια την παραγγελία.

Ο σεφ, Γιώργος Τσούλης μετά από παρότρυνση της Ελένης Μενεγάκη ζήτησε να παίξουν στο πλατό Νότη. Τότε μάλιστα ήταν η στιγμή, που η παρουσιάστρια αποθέωσε τον Νότη Σφακιανάκη για τα τραγούδια, που έχει ζητώντας του και δημόσια να επιστρέψει στις πίτσες.

Τα λόγια αγάπης της Ελένης Μενεγάκη για τον Νότη Σφακιανάκη

«Τελικά τραγούδι θα ζητήσεις», είπε η Ελένη Μενεγάκη στον Γιώργο Τσούλη με εκείνον να της απαντάει, πως δεν του έρχεται κάτι. Στη συνέχεια όμως ζήτησε Νότη Σφακιανάκη.

«Σφακιανάκη; Μου έχει λείψει τόσο πολύ ο Νότης και τον πραγματικά τον αγαπώ σαν καλλιτέχνη πάρα πολύ. Τα έχουμε τραγουδήσει αυτά...Τι ωραία! Έλα ρε Νότη βγες να τραγουδήσεις πάλι. Έχεις λείψει από όλο τον κόσμο…», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Η ευχάριστη ανακοίνωση για τον Νότη Σφακιανάκη

«Εγώ μεγάλωσα με τον Νότη Σφακιανάκη και την Άννα Βίσση. Αυτοί ήταν η εφηβεία μου, τα νεανικά μου χρόνια. Αυτά ήταν τα χρόνια. Έχουμε μια μεγάλη δισκογραφική συνεργασία, μια τριλογία. Έχουμε βγάλει τα δύο πρώτα μέρη - κοινωνικό ρεπερτόριο και ερωτικό - και τον περιμένουμε τώρα να επανέρθει να βγάλουμε και το τρίτο μέρος, το χορευτικό.

Καλλιτέχνης θα πει, όπως έχει πει και ο ίδιος, να είσαι με το κοινό, στο φυσικό σου περιβάλλον, στην σκηνή. Έσπαγαν πόρτες για εκείνον, έχει πουλήσει όσο κανένας άλλος. Είμαστε σε επαφή και θέλουμε να επιστρέψουμε να κάνουμε το τρίτο μέρος της τριλογίας, που είναι χορευτικά τραγούδια, τα οποία έχει επιλέξει ήδη μέσα στην καραντίνα. Περιμένουμε όποτε θα νιώσει έτοιμος και το βγάλει η ψυχή του να έρθει, να παρουσιάσουμε το τρίτο μέρος και να κάνει όλα αυτά που έχει να κάνει, έχει να κάνει πολλά πράγματα ο Νότης», είπε πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Αρσενάκος στο Super Kατερίνα.