Κωνσταντίνος Πλεύρης & Τζώρτζια Σιακαβάρα: "Λιώνει" στην αγκαλιά του - Οι τρυφερές στιγμές στο κέντρο της Αθήνας

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Πλεύρης & Τζώρτζια Σιακαβάρα:

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ φάινεται ότι είναι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζώρτζια Σιακαβάρα. Ο 83χρονος νομικός και η 49χρονη ηθοποιός δεν κρύβουν τον έρωτα τους με τις οι κοινές τους εμφανίσεις είναι αρκετά συχνές (δείτε εδώ).

Το τελευταίο διάστημα, ήταν πολλά τα σενάρια που ήθελαν το πολυσυζητημένο ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο οι ίδιοι το διέψευσαν κατηγορηματικά. Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μέσα από δηλώσεις του στο youweekly.gr είχε ξεκαθαρίσει την θέση του σχετικά το συγκεκριμένο θέμα.

«Δεν έγινε γάμος. Διάβασα και εγώ αυτές τις λεπτομέρειες που έγραψαν στην εφημερίδα. Έλεγαν ακόμα ότι δεν ήρθε η μητέρα της Γεωργίας γιατί ήταν άρρωστη. Δεν είναι άρρωστη η γυναίκα, μια χαρά είναι και ξαναλέω... δεν έγινε γάμος. Άλλωστε μίλησε και ο ηγούμενος από την Ιερά Μονή του Αγίου Κυπριανού και Ιουστίνης και είπε στους δημοσιογράφους ότι εκεί δεν γίνονται γάμοι και βαφτίσεις. Επίσης να συμπληρώσω ότι δεν έχουμε διαλέξει κουμπάρο και όταν θα γίνει ο γάμος θα μας παντρέψει ένας στρατηγός...» (δείτε εδώ ολόκληρή τη δήλωσή του).

Η βόλτα του Κωνσταντίνου Πλεύρη και της Τζώρτζια Σιακαβάρα στο κέντρο της Αθήνας

Το ζευγάρι πρόσφατα, έκανε ακόμα μία κοινή εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας, όπου απόλαυασε τον ήλιο χαλαρώνοντας ο ένας με την συντροφιά του άλλου. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τις τρυφερές στιγμές τους, κατά την διάρκεια της βόλτας τους, με τα βλέμματα των περαστικών να είναι στραμμένα πάνω τους.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες:

ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ - ΠΛΕΥΡΗΣ
NDP PHOTO
ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ - ΠΛΕΥΡΗΣ
NDP PHOTO
ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ - ΠΛΕΥΡΗΣ
NDP PHOTO
ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ - ΠΛΕΥΡΗΣ
NDP PHOTO

Το εντυπωσιακό τσιφτετέλι της

Το βράδυ της Τετάρτης 10/1 η ηθοποιός - influencer έκανε την ανατροπή και παρευρέθηκε σε κάλεσμα χωρίς τον δικηγόρο. Πιο αναλυτικά, η Τζόρτζια Σιακαβάρα βρέθηκε σε μαγαζί της Κηφισιάς στα γενέθλια καλή της φίλης.

Προς το τέλος της βραδιάς μάλιστα τα αίματα άναψαν και οι καλεσμένες χόρεψαν τσιφτετέλια με τη Σιακαβάρα να δίνει πρώτη - πρώτη το ρυθμό. Το κομμάτι μάλιστα ''Έχω κάνει αμαρτίες'' ήταν αυτό, στο οποίο την είδαμε να χορεύει σε βίντεο στο instagram.