Ελένη Τσολάκη: «Είμαι τυχερή στη ζωή μου, έχω πολλά περισσότερα από όσα ονειρευόμουν...» - Όλα όσα είπε για την τηλεόραση

«Δεν είναι εύκολη ζώνη, ούτε τα ΣΚ ήταν εύκολα τα πράγματα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Καλεσμένη στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2, βρέθηκε λίγο μετά την εκπομπή της Πρωινό Σουσού, η Ελένη Τσολάκη, το πρωί της Τετάρτης 17/1. Η παρουσιάστρια μίλησε στην Κατερίνα Ζαρίφη την τηλεοπτική σεζόν και την εμπειρία της στην καθημερινή πρωινή ζώνη.

Στην ίδια συνέντευξη η ίδια είχε εκφράσει την ανησυχία της σχετικά με τις δηλώσεις που ακούγονται καθημερινά, για το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. «Αρχίζω και πιστεύω ότι αυτή η ερώτηση για το νομοσχέδιο τείνει να γίνει παγίδα, ειδικά όταν την κάνεις όρθιος με ένα μικρόφωνο απέναντί σου και δεν έχεις τον χρόνο να αναπτύξεις όλο αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Έτσι θα βγουν συμπεράσματα λανθασμένα και δεν είναι η κατάλληλη συνθήκη, εάν δεν έχει μεστώσει μέσα σου η άποψή σου ώστε να την καταθέσεις....» (δείτε εδώ όλα όσα δήλωσε).

Η συνέντευξη της Ελένης Τσολάκη στην Κατερίνα Ζαρίφη

«Το ήθελα πολύ, μου αρέσει πολύ, είμαι τυχερή γιατί αισθάνομαι καλά, είμαι ευγνώμων που μου έχει δοθεί κάτι που το αγαπώ και είναι η δουλειά μου. Δεν είναι εύκολη ζώνη, ούτε τα ΣΚ ήταν εύκολα τα πράγματα. Δεν λέω ότι είναι η πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο» τόνισε αρχικά.

«Με δυσκολεύει η επικαιρότητα. Ο έλεγχος του συναισθήματος. Πρέπει να αποστασιοποιείσαι από το συναίσθημα. Είναι μερικά πράγματα που δεν μπορείς να τα διαχειριστείς, όπως η υπόθεση του Όλιβερ» πρόσεθσε.

«Πίκρα δεν έχω για καμιά συνεργασία. Τα παιδιά από το Happy Day είναι σχεδόν σχέση ζωής, είναι η δεύτερη δουλειά μου όταν ήρθα στην Αθήνα και έμεινα πολλά χρόνια. Δεν είναι εύκολο αυτό γιατί αλλάζουν οι ζωές. Είναι μια “δουλειά” που γίνεται και από τα παιδιά και εγώ θα το επιδιώξω.»

«Τα νούμερα είναι μια καθημερινή απόδειξη που παίρνεις, ένα καθημερινό ταμείο. Από εκεί και πέρα, μαθαίνεις λίγο να τα διαβάζεις. Όσο περνούν τα χρόνια, το απολαμβάνεις όταν χαίρεις της αποδοχής του κόσμου, τις δύσκολες χρονιές δίνεις τη μάχη σου. Πιο πολύ με πειράζει να χάσουμε ένα θέμα» είπε η παρουσιάστρια.

«Είμαι τυχερή στη ζωή μου. Έχω πολλά περισσότερα πράγματα από όσα ονειρευόμουν» ανέφερε η Ελένη Τσολάκη σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Δείτε εδώ το βίντεο: