Σπύρος Μπιμπίλας για Γιώργο Λαμπάτο: «Δεν είχε ζητήσει βοήθεια από αξιοπρέπεια....» - Το ξεκαθάρισμά του για τον ηθοποιό

«Υπαρχει χώρος για όλους κι υπαρχει και συντονισμένη βοήθεια όποτε χρειαζεται...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Σπύρος Μπιμπίλας για Γιώργο Λαμπάτο: «Δεν είχε ζητήσει βοήθεια από αξιοπρέπεια....» - Το ξεκαθάρισμά του για τον ηθοποιό

Μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας, προκειμένου να τοποθετηθεί σχετικά με το δημοσίευμα που έφερε στο φως η Espresso, για τον ηθοποιό Γιώργο Λαμπάτο και τις συνθήκες τις οποίες ζει τα τελευταία χρόνια (δείτε εδώ).

Ο βουλευτής και πρόεδρος του ΣΕΗ, είχε μιλήσει νωρίτερα στο youweekly.gr, για το συγκεκριμένο θέμα καθώς είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον ηθοποιό στην τηλεοπτική σειρά "Χάι Ροκ" αλλά και στο θέατρο με τους δυο τους να έχουν και φιλικές σχέσεις.

«Με τον Γιώργο είμασταν φίλοι και είχαμε συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια όμως δεν είχαμε σχέσεις, είχαμε χαθεί. Ενημερώθηκα τυχαία για την κατάστασή του από την Λίλιαν Φωκά, την γυναίκα του Σπύρου, με την οποία ο Γιώργος είχε φιλικές επαφές. Μου το είπε εχτές το βράδυ που εκείνη πέρασε από το Σωματείο (σ.σ την Τρίτη) για μια δική της δουλειά. Σαν Πρόεδρος δεν γνώριζα τίποτα. Το ΣΕΗ δεν επεμβαίνει στην ιδιωτική ζωή του κάθε ηθοποιού...» (δείτε εδώ τη συνέχεια).

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Γιώργο Λαμπάτο

«Επειδη δημιουργούνται εσφαλμένες και περίεργες εντυπώσεις κι επειδή είμαστε πάλι στα πρόθυρα απο το σύνολο σχεδόν των τηλεοπτικών εκπομπών να δημιουργηθεί ενα νέο λαικό σηριαλ που μαλλον δεν θα βοηθήσει μακροπρόθεσμα τον αγαπημένο συναδελφο φίλο Γιώργο Λαμπάτο έχω να παρακαλεσω και να επισημάνω ορισμένα πραγματα...

Ο Γιώργος( οπως κι αλλοι ηθοποιοι που έχουν παρόμοια προβλήματα ανεργιας κι ανεχειας ) δεν είχε ενημερώσει κανένα επισημο φορέα ηθοποιων ΣΕΗ-ΤΑΣΕΗ-ΣΠΙΤΙ ΗΘΟΠΟΙΟΥ για το σοβαρό προβλημά του και δεν είχε ζητήσει βοηθεια από αξιοπρέπεια.Ομως οι φορείς δεν μπορουν απο μόνοι τους να γνωρίζουν το προσωπικο δραμα του καθενός ηθοποιου που ειμαστε πανω απο 10.000.

Πόσο μαλλον αν δεν ειναι ενταγμένοι ως μέλη. Ήρθαμε τωρα που το μαθαμε κι εμείς σε επικοινωνία για να βρουμε λύσεις με σοβαρό τρόπο χωρίς όλο αυτό να γίνει βορά των καναλιών.Θα παρακαλουσαμε να αποφευχθουν οι υπερβολες, να μην γινονται επιπόλαια σχόλια και κυρίως να προστατευθει ο ίδιος.

Όσο για τις εκπομπες να αποφυγουν να γίνει όλο αυτο ενα δακρύβρεχτο μελό, αλλα να αναδειξουν τα σοβαρα προβλήματα του κλαδου μας, την ανεργια, την έλλειψη συλλογικών συμβάσεων τον αποκλεισμό ηθοποιών της πρώτης ιδιωτικής τηλεόρασης και των βίντεοταινιών, τις αναξιοπρεπεις αμοιβες σε όλους τους τομείς της δουλειας μας, τα χρηματοδοτουμενα σηριαλ απο τον κρατικό ΕΚΟΜΕ που δεν ελεγχονται για το αν πληρωνουν αξιοπρεπώς όλους, τις απληρωτες προβες,τα στούντιο που πληρωνουν μετα απο μήνες, τις άνισες ευκαιρίες ...

Υπαρχει χώρος για όλους κι υπαρχει και συντονισμένη βοήθεια όποτε χρειαζεται. Ο κάθε Γιώργος ειναι μέλος της καλλιτεχνικής μας οικογένειας ασχετα με το τι κακοτοπιες ετυχαν στον δρόμο του.» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του.

Δείτε εδώ: