Survivor 2024: «Ευχαριστώ τον Θεό που έχουν έρθει στη ζωή μου...» - Συγκίνησε με τα τρυφερά λόγια για τα παιδιά και τον σύζυγό της

«Είμαι πολύ ευλογημένη...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Ευχαριστώ τον Θεό που έχουν έρθει στη ζωή μου...» - Συγκίνησε με τα τρυφερά λόγια για τα παιδιά και τον σύζυγό της

Σε μία τρυφερή εξομολόγηση προχώρησε η Όλγα Πηλιάκη, στο επεισόδιο που προβλήθηκε στο βράδυ της Τετάρτης 17/1, στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Η πάικτρια της κόκκινης ομάδας μίλησε με άκρως τρυφερά λόγια τόσο για τα δύο της παιδιά όσο και για τον σύζυγό της Στέλιο Χανταμπάκη.

Ωστόσο, στην αρχή του επεισοδίου η παίκτρια προκάλεσε μία ταραχή στην ομάδα της καθώς κατά την διάρκεια της νύχτας παραμιλούσε στον ύπνο της φωνάζοντας «Φτάνει πια, έλεος...», με την ίδια να σχολιάζει το γεγονός το επόμενο πρωί (δείτε εδώ).

Τα τρυφερά λόγια για τα παιδιά και τον σύζυγό της

«Οι δύο πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής μου ήταν ο ερχομός των παιδιών μου. Είμαι πολύ ευλογημένη, ευχαριστώ τον Θεό που έχουν έρθει στη ζωή μου. Και για να μην αφήσω παραπονεμένο και τον σύζυγό μου είμαι πολύ τυχερή που γνώρισα και τον σύζυγό μου...»

Το βιογραφικό της

Όλγα Πηλιάκη

Όλγα Πηλιάκη

  • Ηλικία: 35 ετών
  • Ιδιότητα: Ολυμπιονίκης Ρυθμικής Γυμναστικής

Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Τριών ετών ξεκίνησε να κάνει μπαλέτο, ενώ στα επτά της χρόνια, μπήκε στη ζωή της, η ρυθμική γυμναστική. Στο βιογραφικό της μετρά πολλές διακρίσεις, με σημαντικότερη αυτή στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2008 στο Πεκίνο. Εκτός από αθλήτρια, χορεύτρια και επιχειρηματίας, είναι και μητέρα δύο παιδιών. Αυτό που θα τη δυσκολέψει πολύ είναι η φροντίδα των μαλλιών της, αλλά και η πείνα. Φτάνει στον Άγιο Δομίνικο προετοιμασμένη, καθώς ο σύζυγός της, Στέλιος Χανταμπάκης, πρώην παίκτης του Survivor, της έχει κάνει ταχύρρυθμα μαθήματα για το στήσιμο της καλύβας και το άνοιγμα της καρύδας! Η υπόσχεση που έδωσε στον γιο της, Μανώλη είναι… να μην τα παρατήσει ποτέ!